Tittar på Husbilar!


I dag har vi varit runt och tittat på husbilar. Det finns så många märken och varianter så man bli vimmelkantig. Om någon som läser detta har något klokt att säga om olika husbilar så är jag tacksam.

Vi letar efter en husbil som skall vara bekväm för vår familj. I vår familj ingår två hundar och sängen kan därför inte vara för hög för då kommer dom inte upp. Många har sängar längst bak som är jättehöga för att rymma ett bagage under. Det går bort därför att dom kommer vilja sova i sängen och då kommer vi inte få sova. Sedan har jag ett krav och det är att det finns en ugn! Utan ugn, ingen husbil!

Vi vill också ha en riktig sittgrupp och gärna att dusch och toalett finns längst bak. Eller bredvid en säng längst bak. Det är så långt vi kommit i våra val men som sagt finns det sjukt många modeller och märken så man blir alldeles vimmelkantig!

Om ni har några bra råd för en förstagångsköpare som skall köpa husbil så mottages tacksamt råd. Vi skall inte köpa en precis nu utan tittar oss omkring för att se vad vi skall leta efter och vilket märke vi vill ha, men vi vill definitivt ha en husbil vi kan använda året runt!

Om det är någon som jobbar med husbilar och kan guida oss så är det förstås ännu bättre. I dag har vi tittat på Adria som jag blev väldigt förtjust i, men som sagt den måste ha ugn!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.