Härliga höstskor! 1 kommentar


Trots att det bara är augusti så är det höstkänsla. Det ger mig all anledning att redan nu börja titta på höstskor och det har kommit in så mycket fint. Jag vet av erfarenhet att de snyggaste går först och sedan när man väl tänkt köpa de där snygga stövlarn eller bootsen så är dom redan slut i den storlek jag vill ha. Så jag försöker alltid vara ute i väldigt god tid, började redan titta förra veckan. Jag har hittat väldigt mycket fina modeller HÄR 

Vitt är väldigt ”inne” i år och är väldigt snyggt att bryta av med. Snyggt både till byxor och kjol/ klänning, något som är oerhört viktigt för mig som ofta använder klänning! Absolut ett måste om man har möjlghet att investera i två par för jag anser att man även behöver ha en bra bas som passar till det mesta.

Bruna i mocka med lite rundare tå och lagom klack att gå omkring i på kontoret. Underbara och brunt är helt rätt i höst.

Sedan dessa helt underbara svarta som är ett måste. Svart är trots allt svart men med den fördelen att dom blir lite extra coola med en kontrasterande färg på den resår som gör att det är lätt att ta på dom. Så om man skall ha ett par så är detta det perfekta paret.

Så detta var mitt tips för dagen. Ni hittar alla HÄR och passa på för det är alltid de finaste som tar slut först av naturliga skäl. Affärerna har lagt sin order och får sällan en andra sändning då beställningarna är lagda till fabriken som så klart bara tillverkar det som är förbeställt.


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En tanke om “Härliga höstskor!