Rehab, träning och motivation


I dag är en sådan där dag när jag måste pussla ihop min vardag. Dels skall jag på rehab i eftermiddag och sedan måste jag så klart jobba. Sedan skall jag få ihop min träning och mitt liv och i morgon skall jag operera bort den där bölden.

Av någon anledning så känner jag mig rejält trött i dag men måste ordna massa saker in för måndag då det bland annat börjar en nyanställd så allting måste klaffa!

Middagen har Stefan lovat att fixa så den behöver jag inte tänka på och i dag kommer det bli en sådan där dag när jag vet att min energi för träning kommer vara låg. Hur gör jag då? Jag stålsätter mig redan innan och resonerar med mig själv vad resultatet skulle bli om jag väljer att inte träna och på sikt vad det leder till. Då kommer jag alltid fram till samma sak! Träna Berith, du kommer känna dig nöjd efteråt även om energin inte finns just nu eller i dag! Dessutom går det lättare för varje gång jag hamnar där.

Det räcker med att man ger sig själv ”tillstånd” att inte träna en gång, för att sedan tycka att nästa dag inte heller är helt nödvändig och dit får man aldrig komma.

Så kan en dag se ut för mig när jag INTE känner för att träna, för ni skall veta att dom finns även hos mig. Men det gäller att resonera med sig själv på en nivå man vet funkar.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.