Fantastisk kväll! 2 kommentarer


I kväll har jag haft en helt underbar kväll tillsammans med 17 stycken av mina kollegor! Jag har haft fördelen att alltid ha så underbara chefer runt mig och i kväll blev jag firad bland annat av några som inte kunde komma på min födelsedag för att de var bortresta. Istället blev jag utbjuden i kväll på restaurang och med vackra tal som träffade mig rakt i mitt hjärta.

Paul sa att han tog mitt namn till hjälp för att beskriva vem jag var…. och min första bokstav B som i Berith till hjälp. Att jag var Bullrig…som var lika med lite högljudd och mycket skratt, att jag var Busig på ett positivt sätt…och att jag framför allt va Bussig och alltid ställde upp och aldrig sa nej till något och fixade allt, men att jag framför allt var Bäst! Alltå hur glad blir man inte och en några tårar kom i mitt öga för Paul har en speciell plats i mitt hjärta! En av mina absolut bästa chefer någonsin!

Magnus som sa att de vill åtgällda min genorositet när jag bjöd hem alla till mig och för att visa sin uppskattning bjuda mig på mat och dryck som jag inte hade behövt förbereda själv utan kunde sitta i lugn och ro och bara beställla in! Alltså vilket team, kan man bli något annat än superglad och tacka sin stjärna för alla underbara människor i min omgivning

Jag fick helt underbara blommor i rosa!

img_8320

…och en helt fantastisk Champagne Gosset Grand Rosé. Vilken underbar kväll!

img_8321

TACK från hela mitt hjärta för alla underbara männsikor som fanns där i kväll! Betyder otroligt mycket för mig!

Nu skall jag sova gott och drömma härliga drömmar!


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 tankar om “Fantastisk kväll!

 • Sofia L

  Hej Berith.
  Jag har hela tiden trott du var egenföretagare, hur händer det ihop egentligen… Fattar inte riktigt det här med chefer och kollegor i din värld… Som sagt, hela tiden trott att det är du (samt Stefan på ett litet hörn)

  Häls Sofia

  • pretty Inläggsförfattare

   Hej Sofia,

   Jag är egenföretagare, men det finns chefer också på andra företag. Chefer på ställen jag jobbat/jobbar och gjort uppdrag. Kollegor är alla i min brasch och behöver inte jobba på mitt företag, kanske utryckte mig klumpigt. Ja och Stefan jobbar också i mitt företag! 🙂
   MVH
   Berith