Födelsedagskalas!


I går firade vi min storebror som faktiskt fyller 60 år i dag egentligen! Oj så trött jag var i går när vi kom hem. I bland är det extra skönt att komma hem efter extra rolig dag. Vovvarna kanske tyckte det var skönast då Fonzen alltid tycker hemma är bäst! 🙂 Det är alltid roligt med familjefestligheter. Dessvärre kunde inte Erika,Christoffer, Leonore komma (min storasysters dotter med pojkväna och bebis) för bebisen hade inte sovit och var ledsen och grinig, så dom fattades oss! 🙂

Så här kommer en liten bildbomb från kalaset med familjen! Min storebror Jonny och min storasyster Anita! Seriöst, inte kan man tro att han är 60 och hon 56! Dra av minst 10 år på dom! 

Min storebrors vackra fru Marie och Alexander, Sarahs pojkvän!

Dukat upp fin och ett litet honörsbord på kanten! 🙂 🙂

Här ser ni en glad storebror och min 85-åriga mamma på hans högra sida och i dörröppningen står min storasyster Anita! Man kan faktiskt inte tro att den här snubben är 60 år eller vad säger ni!

Sedan blev det lite obligatoriskt golf, där alla kämpar för att min storebror inte skall vinna! Det är standard!!!! 🙂 🙂

Sedan blev det lite presentöppning också! 🙂

Min bror är yreksmilitär, jobbar på högkvarteret i Stockholm efter att i många år varit chef för hela P4 i Skövde, och nu skriver jag säkert fel för han har någon superfin titiet som jag aldrig kommer ihåg och han blir alltid arg på mig för det…hehehehehe….så nu ä jag ute på ”hal is” vi säger i stället att han är en hög militär och jobbar på högkvarteret i Stockholm då kan det liksom inte bli fel. Det min storebror inte vet om alla krig och fartyg och ja allt du kan tänka dig, det är inte värt att veta! Han är som en uppslagsbok! Han vet ALLT i detalj. Sedan älskar han att bygga modeller så han fick (som han önskat sig) en modell i skala 1:200 av Slagskeppet Bismarck, ett Tyskt krigsfartyg från 2:a värlsdskriget som kommer ta flera år att bygga ihop. Vi har dammsugit marknaden och även hittat en ”Lyx-sats” med kejdjor i metall och trädäck etc. Jo jag vet detta är så nördigt så man nästan inte förstår! Men Jonny blev superglad och det är huvudsaken!!!!!!!!! Den kommer ta flera år att bygga ihop!

Här med hans vackra dotter Sarah!

…och här hans coola son Gustaf som hjälper till! Gustaf går på högskola och är grym på programmering och håller på med spelutveckling! Coot eller hur!

…och tårta och kaffe! Han ser ganska glad och nöjd ut va?!! 🙂 🙂 🙂

 

Han fick en hel låda med Polly inslagen i cellofan! Fin va!??? 30 påsar!

Vackra blommor så klart!

Det var lite av gårdagen. Hoppas ni får en underbar söndag!

 

 

 

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.