Framme i Kina och arbetsdagen slut!


Åkte i går söndag till Kina med Finnair, en lång flight som tar över 12 timmar och kom fram tidigt i morse. Kina ligger 7 timmar längre fram i tiden.

Som vanligt när jag flyger så kan jag inte sova en blund, men jag kan inte klaga på bekvämligheten, mer än att det funkar inte för mig att sova. Jag började resan med ett glas champagne och hoppades att det skulle göra mig lite trött, men icke!

Tycker att Iittala har väldigt fina champagneglas. Jag skulle faktiskt kunna tänka mig dom själv. Lite annorlunda och det gillar jag!

Man sitter bekvämt med sin egen lilla TV. Själv hade jag plockat med mig tidningar och korsord för att roa mig då jag vet av erfarenhet att jag inte kan sova, trots att jag borde.

När vi kom fram till Shanghai så tog vi en taxi till Hangzhou som ligger ca 2 timmars taxiresa från flygplatsen. Skyndade upp på hotellrummet och fräschade till oss lite och sedan åkte vi direkt till kontoret på Geely och jobbade till 19:30 på kvällen. Det blir långa dagar när man är här!

Nu har vi precis varit ute och ätit och jag skall lägga mig och sova efter att inte ha sovit på 32 timmar. Det tar lite på krafterna! Men i morgon är jag pigg igen!

Önskar er en underbar kväll!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.