Fredagsfeeling!


I dag är det verkligen fredagsfeeling. I går var jag på återbesök hos läkaren efter min operation. Dom tog hälften av stygnen och varannan häfta/klammer. Detta för att det skall läka fint!

Nu på morgonen 07:30 har jag haft ett nytt telefonmöte med läkaren för att fastställa några viktiga saker.

Jag skall på nytt återbesök på torsdag i nästa vecka för att förhoppningsvis ta återstoden av alla häftor och läkningen ser väldigt bra ut.

Om 2 månader skall vi planera in en ny operation. Då skall dom ta bort bort delar av det dom inte kunde vid första operation, och även ärrbildning! Hur, vet jag ej just i denna stund, men det ordnar sig! Jag skall berätta mer senare.

I dag skall vi därför fira lite extra för en härlig vecka och för att jag klarat första operationen! Det blir laxpaket. Laxpaket äter vi ganska ofta men jag längtar så mycket efter det efter att jag mådde så dåligt efter operationen. Man längtar efter favoritmat och tycker att livet är på topp just för att man känner sig friskare än vanligt när man varit så dålig.

dukning

Just därför njuter jag lite extra av tillvaron. Så dåligt som jag mådde torsdag, fredag och lördag har jag nog aldrig mått. Jag som heller aldrig någonsin är magsjuk och spydde hela tiden på grund av allt detta morfin! Inte ens vätska fick jag ner. Jag har gått ner flera kilon bara på dom dagarna så nu får jag äta upp mig lite!

Jag får inte ens ta raska promenader för tillfället då det inte är bra för läkningen utan på sin höjd en långsam promenad. Det är inte mitt starka kort om jag säger så! Sitta still, ta det lungt och vila ingår inte riktigt i mina dagliga rutiner men nu är jag tvingad!

På lunchen i dag bakade jag en rulltårta till eftermiddagsfikat. Det är viktigt att göra det lite extra mysigt!

Önskar er en underbar fredag!!! Puss och kram!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.