Fredagsfika för mina arbetskamrater!


I går fredag var det min tur att ta med fika till mina arbetskamrater. Vi har alltid fika på fredagar klockan 14:00, och så har vi en lång lista med fika ansvariga. Jag brukar alltid baka själv när det är jag som har fika, men det gör man så klart som man vill.

Jag hade bland annat en hel liten burk fylld med Cake Pops som jag dessutom gjort ögon på av sockerpasta!

Jag hade gjort Mozartkulor, Bounty, Cake Pops med kladdkaka, Mascarponekaka, Cocosbullar! Man kan säga att det blev väldigt lyckat!

Jag tycker det är roligt att göra fint och det är liksom det som gör det roligt att ha fika!

Cocosbollarna gick åt som smör i solsken! Det blev några mozartkulor och bounty kvar men dom fick åka in i kylen på jobbet så man kan ta till kaffet i nästa vecka!

Överst på rosa kakfatet är det Mozartkulor, våning två är Bounty, och längst ner är det Mascarponekaka med hallon och perskika. Sedan är det cakepops med kladdkaka och creme cheese, och sedan sist men inte minst cocosbollar, det är vad vi kallar dom där jag kommer i från men det finns många olika namn har jag förstått.

Mina härliga arbetskamrater som först fotade all fika och lade ut på sociala medier!

En lyckad fika och roligt att överraska med mycket godsaker. Någon sa på skoj ”kan inte du göra julbordet nästa år Berith”…nä där tror jag min gräns går för jag hade gått ”all in”.

Jag skall dela med mig av alla recept här på bloggen.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.