Fredagsmys på gymmet står på dagens schema… 3 kommentarer


I dag står som vanligt ”fredagsmys på gymmet” på schemat. Nu börjar jag sakta men säkert känna mig som när jag var yngre och längtade till gymmet. Vill köra det där hårda passet för sista gången denna veckan med 4 set i stället för 3. Det blir det andra passet denna veckan med ben, rumpa och rygg, men det 4:e passet på gymmet denna veckan.

När man har tränat så här i några månader så behöver man inte längre övertyga sig själv om att gå till gymmet, för man vill dit. Jag börjar se resultat och man vill följa upp och se mer! Härlig känsla.

Det är viktigt när man tränar med fria vikter att man tittar i spegeln när man utför sina övningar. Speglarna är inte där för att man skall kunna kolla in andra eller sina muskler. Speglarna är där för att man hela tiden måste kontrollera att man gör övningarna rätt och man får aldrig tappa fokus på just det. Särskilt viktigt är det när man börjar lyfta tyngre vikter.

När jag tränar är jag oerhört fokuserad, jag varken hör eller ser någon än mig själv. Jag har lurar på huvudet med musik dels för att jag gillar att träna till musik men också för att ingen skall störa mig. Jag kör hårt när jag är där. Pratar inte med någon och vilar inte mellan övningarna mer än absolut nödvändigt.

Måste bara lägga in denna bilden på dom supersnygga träningskläderna…wow. Jag måste börja titta efter några nya set. Jag är lite knäpp när det kommer till träningskläder, jag har samma av exakt samma set, för när jag trivs i något så köper jag gärna fler. Så på gymmet tror dom nog att jag har samma kläder varje dag..hihihi..men se så är det inte. Jag har bara 3 set av exakt samma kläder. Helt motsatt vad jag skulle göra med vanliga kläder men när jag tränar är det så oerhört viktigt att jag har rätt kläder på mig.

adidas-s-asmc-fw15-running-reflective-wallpaper_78534

I helgen blir det absolut lite förberedelser inför advent. Leta fram allting och bena ut vad jag skall ha och inte! Färdigtställa adventljusstakar som skall stå på bordet och i köket! Denna är påbörjad men inte färdig!

IMG_2251

Jag skall nog även börja titta efter en klänning att ha på någon av julfesterna! Har sett flera fina som jag kan tänka mig men sedan vet man inte om dom passar just mig! 🙂

Hoppas ni får en bra start på er fredag!


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

3 tankar om “Fredagsmys på gymmet står på dagens schema…

  • Pernilla

    Hej Berith!
    Vad duktig du är med träningen och din satsning!!!
    Nu vill jag berätta något som är roligt för dig. Jag har ju kommenterat en del på din blogg främst om dina gulliga hundar om du kommer ihåg mig kanske. När du köpte Fonzen så berättade du om Hazelcoat´s kennel så då blev jag intresserad av dem och besökte deras hemsida och blev så otroligt kär i de små trollen på sidan. Vi hade ju en Cavalier för 12 år sedan så vi har funderat på om tiden har varit inne igen och varit så sugna på en till och tack vare dig Berith är vi nu lyckliga ägare till 3 år gamla Manda som är en blenheimtjej från just Hazelcoat´s. Hon är vårt allt då vi inte har några barn och fullkomligt ljuvlig och jag vill verkligen tacka dig för annars hade detta troligen inte blivit av och vi är så glada för henne!
    En dag i oktober så åkte vi för att besöka Lena och hundarna och vi visste via Cavaliersällskapet att Lena ville placera ut Manda i ett hem då hon och de andra tikarna på kenneln inte alltid går ihop så bra. Hon ville att Manda skulle få komma till ett hem i lugn och ro för att hon passar bäst att bo så. Det blev kärlek och hon blev vår!!! Sedan gick två veckor innan vi fick hämta henne eftersom hon löpte så vi väntade ut det innan hämtning.
    När vi var där så berättade jag för Lena om dig och lille Fonzen och er kom hon ju givetvis ihåg och vi pratade om er och kom fram till att din lille Fonzen och vår Manda har samma mamma som heter Mayha(Hazelcoat´s Changeling). Min lilla Manda heter Hazelcoat´s Blingaling.
    Vad är lille Fonzens kennelnamn?
    Jag önskar dig en trevlig helg och kanske kan vi prata vidare lite framöver om våra vovvar?

    Massa kramar från Pernilla i Norrköping

    • pretty Inläggsförfattare

      Kära Pernilla,

      Vad glad jag blir!!! Så fantastiskt, klart jag kommer ihåg dig!!!
      Visst är Hazelcoa´s kennel helt underbar! Vad roligt att du gick in och tittade på Lena´s hundar för jag har sällan sett så många fina hundar och ett sådant underbart ställe dom har. Glad jag blir att jag inspirerade dig!! Jag älskar hundar och dom ger så mycket kärlek, alla borde ha en liten vovve!!
      Lena på Hazelcoats är bara så fantastisk! Åhh en liten Manda vad glad jag blir för dig, helt underbart. Visst är det helt underbart med en vovve i hemmet! Så härligt det måste vara för lilla Manda att få lungt och ro och massor av kärlek!!
      Då har våra hundar en underbar liten mamma att brås på och vilket fantastiskt kennelnamn din lilla Manda har, man ser ju verkligen stjärnor och Tingeling när man hör det namnet. Min lille Fonzen heter Hazelcoat´s Peter Parker!
      Jag blir verkligen varm i hjärtat när jag får läsa din fina historia här på bloggen ikväll. Så himla roligt. Klart vi skall prata hundar du och jag! Underbart!!
      Önskar dig och din familj med lilla Manda världens finaste helg. Snälla Pernilla kan du inte skicka en bild på Manda till mig på [email protected] skulle bli så glad och så kanske jag kan få lov att lägga ut lilla Manda på bloggen och skriva om denna fantastiska solskenshistoria!! 🙂 🙂
      1000 Kramar Pernilla och ge din lilla Manda en puss och kram i från oss!!
      Vi hörs snart igen!

  • Pernilla

    Hej igen!
    Ja självklart ska jag maila dig bilder och du får absolut berätta om detta på din blogg om du vill.
    Jag mailar dig imorgon men om du vill så kan du se Manda på bild så länge på Lenas hemsida under fliken Girls. Hon finns i övre raden längst till höger. Om du hinner titta där så titta på hunden bredvid Manda som heter Paiton. Hon är bara helt underbar med sina lockiga öron och den fina bruna fläcken på nosen. Vilken liten gullevovve!!! Förresten är det som du säger, alla hundar är helt underbara där och vi höll på att inte komma därifrån för jag kunde inte skilja mig från alla små gosstrollen. Och Lena är jätterar och jag tycker verkligen om henne.
    Ha det jättebra och pussa dina små gosstroll från oss så mailar jag dig imorgon.
    Massa kramar / Pernilla