Kosttillskott jag använder!


Jag använder kosttillskott sedan jag kom i klimakteriet. Det gör jag för att jag har upptäkt att jag behöver vissa ämnen som gör att jag håller vissa symptomer borta. T e x tar jag Mitt Val +55 för tillskott på framför allt B-vitamin. D-vitamin för benstomme och tänder och Silicea för hår och naglar!

Detta gör att jag t e x helt slipper de stickningar i tungan som jag har, och som bidrar till att jag hela tiden tror att jag är törstig. I början trodde jag att det berodde på att jag hade dålig salivproduktion och att jag druckit för många kaffe men det är tydligen någon brist av B2 som kan göra att man får dessa symptom. Nu när jag äter detta är de helt borta.

Silicea äter jag för hår och nagar och det fungerar faktiskt men man märker det först efter så där en 3 månader. Så var det i alla fall för mig. När dom tar slut så brukar jag glömma att köpa nya och så går det en tid och då märker jag direkt på att jag tappar hår och att mina naglar blir skörare. Så idag åkte jag och köpte påfyllning av samtliga kosttillskott!

Detta är det enda jag äter i tabelttform!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *