Det kom ett paket… 1 kommentar


Innehåller annonslänkar från Sportamore

Äntligen kom då paketet med mina träningskläder. Jag har inte hunnit öppna det i veckan men nu äntligen första dagen på min semester så blir det en långpromenad i dessa nya underbara träningskläder! Ni kan hitta dom HÄR och just nu till REA-priser dessutom! 🙂 Vad gör man inte för att glädja sina bloggläsare.

Jag beställde en baddräkt och en BH för då blir det så snyggt när inte tröjan åker upp hela tiden, men jag beställde också en vanlig topp. Det roliga med denna baddräkt är att den har det ljusa mönstret på framsidan och det mörka (likadant som byxorna) på baksidan! 🙂 Jag tog BH i storlek medium då just BH:n hos deras märke tenderar att vara liten i storleken.

Nu skall jag ta igen all den eventuella träning jag missat p g a mitt arbete de senaste månaderna. För även om jag tränat hela tiden så har det inte blivit på den nivå jag önskat och nu har jag all tid i världen att ta igen det!

Så nu känner jag mig lite extra peppad att träna. Beställde även en jacka som ni ser här ovan med luva och fickor så att jag även kan ta min runda när det regnar lite grand, eller blåser för den delen! 🙂

Ha en riktigt trevlig lördag på er alla där ute!


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En tanke om “Det kom ett paket…