Lite latemansdagar!


Dom här dagarna vi haft med fint väder känns som många fler dagar än dom faktiskt varit. Tänk vad lite sol kan göra för sinnet och välbefinnandet.

Jag har precis varit och handlat färdigt alla fina presenter till min mamma som fyller 85 år! Vi skall fira henne hemma hos min storebror och jag har även ansvar för förrätten. Med risk för att mamma läser min blogg (ja mamma vi tänker inte avslöja här vad du får), och ja hon har dator trots sin höga ålder och klarar allting precis som alla vi andra, det enda hon är lite dålig på det är att gå på grund av en ond höft! Men det är självklart ingen hemlighet att vi skall ha kalaset hemma hos min storebror!

Jag håller på för fullt att slå in presenter och samtidigt njuter av det fina vädret. Känns verkligen som jag har semester. Självklart tränar jag och håller min kost minutiöst även om jag är ledig så unnar jag mig inget extra. Var även ute på promenad i går mitt på dagen även om det var rekordvarmt. Jag kan inte klaga på vädret, och särskilt inte efter att ha tyckt att det var kallt länge så kan jag inte gärna övergå och säga att det nu är för varmt! Nä det är bara att kämpa på!

Stefan är i väg och handlar mer munstycken till självbevattningssystemet och även Boss ville följa med så då blev det jag och två vovvar kvar här hemma och det går inte direkt någon nöd på oss!

Nu skall jag ta mig ett dopp i vårt SPA hoppas ni får en fin dag!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.