Vilka dagar!!!!


Vilka fantastiska dagar vi haft, åtminstone i Göteborgstrakten. Helt fantastiskt. Jag tycker också det är underbart att faktiskt se progressen innan allt slår ut, och det har man verkligen fått göra denna säsongen. Vi bor på en höjd så vi har möjligen lite kallare vilket också gör att träden inte slår ut lika fort som i riktigt gynnsamma lägen.

Vår lilla Boss växer och frodas och i går var det dags för årets första gräsklippning och självklart fick han vara med på den. Titta även på Stefan´s instagram så ser ni mer mysiga bilder. Stefan heter @harneskstefan på Instagram och har börjat lägga ut lite bilder faktiskt!

Boss fick hänga med innanför skjortan och verkade gilla det. Men sedan blev det även åka skottkärra, vilket han gillade väldigt mycket att få vara med. Precis så som alla våra vovvar alltid får vara.

Nu väntar vi finbesök och lite senare blir det träning för min del! Hoppas ni får en underbar dag. Här var det redan klockan 09:00 25 grader varmt, så jag skall inte klaga på min lediga dag!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.