Lördag och hemma!


Härligt att vakna hemma. Även om det är lite kallt här så är det härligt! Jag har dragit på mig en liten förkylning så jag hopas jag bättrar på mig under helgen!

I dag skall jag packa upp, tvätta och bara komma i ordning!

Köpte mig en liten klänning och en topp på min resa som jag tänkte visa senare när jag packat upp det.

När man är ute och reser i Kina så är maten ett litet probelm. I Kina finns det inget riktigt gott att äta och dom äter ungefär samma sak både till frukost, lunch och middag. Det finns inget salt, och fukostbuffen består mest av nudlar och diverse kinesiska tillbehör. Det gör att när man kommer hem så längtar man verkligen efter helt vanlig mat!

Däremot på kvällarna om man väljer rätt restauranger så finns det fantasisk mat som Seschuan som är en lite kryddstark mat! Så gott! Sedan vår Italienska pärla som har så fantasiskt mat och i Shanghai finns förstås väldigt många mer bra val.

Vi var nästan sist från restaurangen då det tog oss 3 timmar att komma till Shanghai, men när vi kom var restaurangen fylld med Italienare och det är ett bra tecken på att det är en bra Italiens restaurang. Ligger i Old French.

Nu skall jag ta en kopp kaffe till och mysa lite med vovvarna som blev superglada när jag kom hem och har sovit på mig i natt!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.