Smärta…


Har varit lite låg idag då jag trillade väldigt illa på jobbet i torsdags! Gjorde en volt och flög fram, slog i hakan i dörrposten, benen och bröstet och bröstryggen ordentligt. Orsaken var att min sko fastnade i mattan och jag liksom störtdök! Just då öppnade min kollega dörren så jag flög dessutom ut genom dörren efter att ha slagit i dörrposten….Just då gjorde det lite ont, men jag borstade av mig och tog mig upp efter en stund. Vi skrattade så vi tjöt när jag återhämtat mig, för jag insåg att det såg väldigt roligt ut.

I fredags kände jag ingenting på dagen, men på kvällen när jag skulle träna så kunde jag inte djupandas för jag hade så förbannat ont. Men med mitt pannben så led jag och gjorde min träning! Skam den som ger sig!

I morse när jag vaknade kunde jag nästan inte ta mig fram och att andas gjorde svinont, men eftersom det var Stefans födelsedag var det bara att bita ihop.

Vi åkte in till stan och åt lunch och tog det väldigt lungt och jag fick hålla i Stefan för att ta mig fram men när vi kom hem så skulle jag promt träna. Stefan fick hjälpa mig på med träningsbehån och jag gav mig iväg…jag kan säga med handen på hjärtat att efter ungefär hälften av rundan på 8 kilometer så fick jag sätta mig på en bänk och ringa Stefan, men bara för att säga att han inte skulle vara orolig att det tog tid, för jag kunde knappt släpa mig fram. I vanlig ordning så förbjöd mitt ”pannben” mig från att be om hjälp och så måste man göra sin träning! Eller hur?!

Så jag släpade mig hem, dom som mötte mig måste ha undrat, bland annat grannen! hahahahaha!

Sedan tog jag en dusch och lade mig i sängen och somnade i 2 timmar. Då har Berith ont för det händer inte…så en lite ynklig Berith har nu kommit upp och fått i sig lite mat och nu väntar melodifestivalen.

Känner mig så förbannat stolt över mig själv att jag inte ger upp så lätt. Så vad är det då som har hänt. Antagligen har en disk i bröstryggen fått sig en smäll vilket gör att varje andetag gör så förbannat ont, att man helst inte vill andas!

Hoppas ni får en fin kväll! Jag skall strax göra mig en god hallonsmoothie för det är jag definitivt värd i dag!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.