Volvo Bil fortsätter att göra mig besviken om och om och om…..


Ja i dag skulle jag då lämna in en av mina Volvobilar. Under gårdagen fick jag ett SMS att jag hade en service inbokad. So far so good! Kommer dit strax efter 07:00 och blir välkomnad med ett ”vad vill du”????

Talar om mitt ärende och mannen i kundservice mottagningen säger.

– Den killen är sjuk idag, det är sånt som händer??? (det fattar jag med att folk kan bli sjuka, men det måste dom väl för helsike ha uppbackning för)

– Ok men jag har min service inbokad, har ni inga rutinger för sådant här.

– NÄ, då får ni tala med min chef?

Jag fattar verkligen ingenting, vi pratar om en Volvo verkstad som betjänar alla som köpt en Volvo, och det är inte direkt några billiga bilar. Servicen är sämre än någonstans jag kan komma på!!! Personalen är otrevlig, icke serviceminded och detta har pågått under alla år jag har haft Volvo. Hur svårt kan det vara? Hur svårt är det att tillse att personalen uppför sig på ett föredömligt sätt. Hur svårt är allt detta sammantaget. Jag har fullständigt tröttnat på detta, och om jag blir besviken varenda gång jag kommer dig, så måste det innebära att dom skiter fullständigt i sitt jobb och jag är inget undantag utan servicen är konsekvent ur-ursel och under all kritik!!! Chefer varför gör ni inget varför låter ni detta pågå år ut och år in. Jag är så in i helvete besviken att jag har inga ord längre. Ni måste vara den absolut sämsta bilverkstaden på marknaden!!!

Inte en enda gång under alla mina år som Volvoägare, har jag kommit till Volvobil och fått ett trevligt bemötande! Vad är detta!

Det slutar med att jag får lämna in den bil som jag bokat för service, snällt, eller hur, och som jag betalar för!

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.