Tips på julpynt!


Nu är det en månad kvar till första advent och det gäller att börja och planera i tid! Oftast så tar de finaste sakerna slut först så det gäller att ha en plan om vad man vill ha.

I dag var jag på Hornbach i ett annat ärende och de hade då fått upp all sin juldekoration. Jag blev faktiskt väldigt positivt överraskad då jag tycker att de innan bara haft tråkiga saker. Men i år är det annorlunda. Jag har sällan sett så mycket prisvärda saker uppdukade på ett sådant trevligt sätt och självklart måste jag då tipsa mina bloggläsare så ni slipper åka land och rike runt utan istället kan läsa här var ni hittar fina saker! Dessutoom var allt väldigt prisvärt och faktiskt billigt!

Det var när jag såg denna uppdukningen som jag blev intresserad av att gå och titta, för mina ögon dras till allting som är färgglatt, innan jag såg detta hade jag inte ens tänkt gå och titta!

tomtar-med-rosa-kulor

Vad var det då som var annorlunda från tidigare år. Helt enkelt kvalitet, mängd och pris! Här kommer lite fina bilder och så skall jag försöka tala om varför jag tagit bilderna.

Till att börja med så säljer dom kulorna från den första bilden i turkost, rosa, rött, silver, guld! En sådan rund förpackning med kulor innehåller 48 kulor i samma färg med blanda, matta och glittriga stora kulor för 159 kr per förpackning. Det är 3,31 per kula! Inte illa och äntligen någon som packar tillräckligt med kulor så att det räcker till en hel gran!

rosa-kulor

De hade också andra dekorationer, lite mer gammaldags kukor i alla olika färger uppdukade på fina fat i flera vångingar! De kostade mellan 9,90 kr-39,90 kr.

tomterott2

julkulor-guld

Otroligt vackra ljuslykor i glas för 39 kr/st. De fanns i svart, rött, och silver!

ljuslyktor-tomterott

ljuslyktor

Underbara kottar i silver!silverkottar

Massor av fina kulor i olika färger och inte bara i rött, silver och guld! Visst är det vackert med de traditionella färgerna men nu är ju jag allt annat än traditionell och då blir jag så himla glad när det finns något för alla! Älskar dessa i turkost!

turkos-dekor

dekor6

dekor5

dekor3

dekor4

dekor7

Ni ser va vilka härliga HAV av dekorationer! Även vackra ljusstaker i turkost här nedan men de fanns i flera färger och höjder! Ni ser även ljusen som ser ut som pärlor som jag sett på flera ställen innan men inte till detta pris!

ljusstakar-turkos

 

Sist men inte minst som jag inte kunde motstå med min lite barnsliga läggning för pynt och roliga saker…detta underbara lilla tåg med lådor på båda sidor i vagnarna och 24 stycken små möjligheter att lägga ner små presenter!

adventstag

Tror bestämt några vovvar ska få den fyllda med hundgodis! Hundar vill nämligen också ha jul. Jag har så klart frågat dom och de vill absolut ha en adventskalender i år, och då blir det på det sättet så klart!

Så om ni vill titta på fina juldekorationer så styr kosan emot Hornback vid Backaplan, ni kommer inte bli besvikna det kan jag lova er!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.