Klä med tapet!


Tapet är ett väldigt tacksamt material som man kan använda till mycket. Dels går det att torka av och så finns det så mycket vackra tapetmönster. Varför inte göra sin förvaring själv i stället för att köpa färdiga som kanske ändå inte passar helt in i hemmet.

I dag bestämde jag mig för att klä in ett lagom stort lock till en kartong som jag skall använda till förvaring.

Jag började med att leta reda på ett kartonglock i lagom storlek. Den går gärna vara lite stadig för det underlättar så klart. Valde ut en tapet som heter Kashgar Jade från Designers Guild. Ni hittar den självklar i vår webshop HÄR

Tog fram lim, sax och linjal och mätte ut hur stor bit tapet jag behövde och gjorde en mall som jag sedan klippte tapeten efter. Man vill inte klippa fel när man har en begränsad mängd fin tapet!

IMG_6879

IMG_6880

Att mäta noga är A och O så man får inte ha bråttom här.

IMG_6882

Nu fattas bara botten sedan är den klar.

IMG_6883

Så här fin blev den när den var färdig!

IMG_6884

Samma vackra mönster på utsida som insida…

Jag är nämligen jättetrött på att jag inte hittar bland mina vackra nagellack. Så därför bestämde jag mig för att hitta en förvaring som fungera och samtidigt är vacker.

Så nu skall jag märka alla mina nagellack med självhäftande prickar som finns att köpa i vitt i en vanlig bokhandel. Så skall jag fästa en prick ovanpå locket på naggellacket och måla med den färgen som är i flaskan. På så sätt får jag en superbra överblick över alla mina vackra nagellack. Detta är bara en bråkdel av alla jag har så nu kommer jag äntligen att hitta färgerna och slippa köpa en färg jag redan har men inte hittade!

IMG_6886 (2)

IMG_6889

IMG_6890

IMG_6886

Ett litet pyssel från mig! Ordning och reda torsdag på fredag! Ha en mysig lördagskväll!!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.