Världens enklaste och godaste! Ni tar lika många foliebitar som antal portioner ni skall göra. Förkoka potatisen är en rekommendation nu när den blivit lite större annars är risken att den inte hinner bli klar samtidigt med fisken.
Ni lägger en laxfile på varje foliebit och penslar den med olivoja och kryddar med citronpeppar. På ena sidan om fisken lägger ni t e x Haricorts Verts och röd lök i skivor. På andra sidan lägger ni den förkorta potatisen och lite dill. Sedan tar ni ca 1 msk hummerfond som ni lägger ovanpå potatisen för varje portion och sedan häller ni över så mycket grädde som ni vill att det skall bli sås av!
Jag använder BONG Hummerfond för jag tycker den är bra!
Ni vecklar i hop varje folie paket så det är enkelt att öppna och så att inte såsen rinner ut! Låter paketen stå på grillen i 15-20 minuter. Känns så potatisen blivit klar! Superenkel sommarmat! I kväll har jag tänkt och göra en hallon-milkshake och så kanske ni får se hur långt jag kommit med terrassen också! 🙂