Mycket pyssel i dag! 1 kommentar


I dag har jag fått massor gjort och ändå bara lite trevliga saker, har gjort 3 sorters julgodis till advent!

Vi börjar med dagens outfit, jag älskar Hollister, så därför blev det en tröja därifrån! Föll för denna tröja när jag var i Stockholm sist! Varför köpa en tröja med paljetter med siffran 22? Jo, jag älskar paljetter och jag fyller år på datumen 22 (september) 🙂 :). Please jeans och låga vita LdiR boots som ni hittar i vår webshop!

DSC07658 DSC07659

Jag började göra lite godis redan tidigt i morse och valde att börja med att göra helt underbar fudge. Bara det att jag får anväda alla mina färglada grantängformar och annat gör mig glad! Ja, ni som känner mig vet att det krävs inte så mycket för att göra mig glad och för er som inte känner mig, nu vet ni det! 🙂

DSC07647

Mintkyssar är goda och fina att se på! 🙂 Nu tänker ni, hur kan hon äta allt detta godis som tränar och skall komma i form, jo av samma anledning som allt annat, jag utesluter ingenting och överdriver ingenting, och jag stoppar inte i mig mer än vad jag gör av med!  🙂 🙂

mintkyssar

Sedan gjorde jag choklad bräck med osaltade jordnötter och cashewnötter och mango, som jag hackade grovt tog en halv tesked salt och blandade ihop allt sammans.

DSC07665

Sedan klippte jag ut den gröna fina bottenpappret av en Designers Guild tapet, jag älskar färg och älskar när det blir fint, och sedan lade jag smörpapper emellen lagren!

DSC07666 DSC07667

Burkarna är jag lite kär i! Visst är de fina? Inköpta på Ica Maxi om ni vill ha likadana!

DSC07670 DSC07672

Ja i denna andan har det fortsatt idag, så jag har gjort lite fler julgranskarameller i fina färger och sedan har jag även fått upp alla belysning på utsidan! Runt mitt SPA, på balkongen och på min terass!

DSC07676

I mina julgranskarameller så virar jag in små mini-plopp! Supergoda!

DSC07674 DSC07677

Belysningen ser ut så här runt mitt SPA! Sedan är det belysning i själva Spat också så när man badar blir det supermysigt!

DSC07691

Nu hoppas jag att ni får en fortsatt trevlig söndagkväll, för nu skall jag packa min träningsväska för i morgon då jag har ett pass med ben, rumpa och rygg att ta tag i !


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En tanke om “Mycket pyssel i dag!

  • pretty Inläggsförfattare

    Hihihi, ja mint är supergott och fräscht! Vi badar absolut på vintern det är faktiskt det bästa särskilt om det är snö ute och hoppa ner i 39 grader varmt vatten! 🙂
    Kram, Berith