Träningsuppföljning! 1 kommentar


Allt går åt rätt håll och det känns riktigt bra. Denna vecka har jag totalt minskat 6 cm men vikten står still, och med tanke på var jag befinner mig och bygger muskler så är denna minskning mer än ok. Nu har jag kommit till det stadiet att min minskning i centimeter kommer bli mindre då jag även bygger muskler. Därför måste jag också äta ordentligt!

Jag börjar verkligen känna mig laddad men jag har fortfarande 7 kg fett att bli av med till mitt viktmål. Vägen dig kommer troligen ta några månader för jag tänker inte banta eller dieta som jag sagt så många  gånger innan och jag kan tydligt se att jag blivit mycket smalare och lagt på mig muskler! Det är nu det hårda arbetet börjar med att bygga muskler på rätt ställe!

DSC07627

Jag jobbar också hårt på min löpning och känner mig grymt nöjd med mig själv. I helgen hade jag dock en riktigt tung löptur i motvind och med en kropp som kändes som bly, men just nu känner jag att jag behöver även de löpturerna för att bli bättre!

Träningsmässigt så är jag en riktigt fokuserad person när jag tränar, jag varken ser eller hör någon annan, och i de flesta fall har jag musik i öronen både vid löpning och styrketräning och ”lever i min egen värld”. För att nå sina mål så tror jag att verkligen fokusera när man tränar styrketräning, att känna efter om man verkligen använder rätt muskel i sin övning och om man skall justera något! Alltför många snackar bort sin tid på gymmet!

Ni som inte börjat ännu eller bara kommit igång, tänk på att den där ”powerwaklen”, löpturen eller promenaden kommer göra så mycket för ert välbefinnande, och kämpa på ni kommer snart över den tunga tröskeln. Bara en promenad på 5 km varje dag gör stor skillnad, sätt upp mål och följ dom! Du måste börja någonstans!


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En tanke om “Träningsuppföljning!

  • pretty Inläggsförfattare

    Ja nu går det bra med min träning, och mäta sig ger mycket bättre indikation än vikt! Men jag blir inte ledsen om vågen pekar uppåt heller, bara jag vet att jag skött mig!
    Vad duktig du är, precis så skall du göra, kämpa på nu Anna, perfekt! Jag hade jättejobbigt när jag började löpa också för det är jobbigt. Se nu till att öka antalet lyktstolpar succesivt så skall du se att du fixar det. Sen när du kan springa en kilometer så går du två minuter mellan och så försöker du springa lika långt till och så upprepar du det i kanske totalt 30 minuter totalt! 🙂 🙂 Du är jätteduktig!! Tänk på dig och var du vill nå! Du kan!!
    Kram, Berith