Recept – Blomkålsris och kycklingfilé med tomat- & fetaostcreme och sallad


Här kommer ett av mina favoriträtter just nu. Enkelt att göra, tar inte ens 20 minuter i anspråk. Är supergott och nyttigt och består bara av protein och grönsaker.

Många blir först skeptiska till blomkålsris, och det kan man få vara men man måste smaka först! Det är verkligen fantastiskt gott! Jag älskar det. Man kan köpa det färdigt eller göra det själv, det väljer man så klart själv, men har man bråttom och vill att det skall gå fort är det färdiga altervativet perfekt. Det tar 2 minuter att koka det.

Jag gör en enkel sallad med ruccola, tomater och fetaost i kryddor.

Sedan blir det två portioner till lunch och alla tillbehör bredvid! Jag gör alla mina luncher som jag tar med mig i glasboxar då jag inte vill ha plats för jag tycker inte det är varken bra eller nyttigt.

Jag köper även färdigmarinerade kycklingfiléer. Jag brukar också göra både middag och så att det räcker till lunch dagen efter. Perfekt ta med med i lunchlådan med sallad bredvid och värma i microvågsungen på jobbet. Då vet jag vad jag kommer att äta och kan planera där efter!

Superbra, enkelt och gott. Kan helt enkelt inte blir bättre!

 

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.