Ett efterlängtat paket!


Förra helgen beställde jag lite fröpåsar och annat från en av mina favorit-siter på nätet. Hämtade upp paket det i dag och har nu sorterat fröer och fyllt på påsarna. Nu är det bara att vänta så att jag kan få börja provså mina fröer och se om dom är dugliga! Skall bli så spännande!

När man köper petuniafröer så brukar det var 10-15 fröer i en påse. Här har jag tusentals! Känner mig rik!

Skrivit noggrant på vare påse vad den innehåller för frön! Tänk om det fungerar att jag får en hel armé av petunior i olika färger att använda i olika konstellationer och kombinationer till våren!

Så många härliga fröer. Nu är bara frågan om det blir några blommor till våren! I så fall blir jag världens lyckligaste!

Nu hoppas jag bara att det funkar. Skulle det inte fungera så köper jag några, men det hade varit roligt att dra upp även dessa! I så fall skulle jag bli helt och hållet självförsörjande på plantor! Kul tanke tycker jag!

Jag har tre rör med Silvernjurvinda, dessa fröer kostar 51 kr/ 10 stycken. Jag har så där en 300 stycken. Insamlade av mig själv!

Jag har försökt vila mig lite efter helgens stora flytt och då var detta med att organisera fröer ett lagom jobb för mig!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.