Älskar mina hundar!


I dag var det upp tidigt igen, och som jag skrev igår så kände jag mig väldigt trött i dag också. Men det är svårt att inte bli glad när en av hundarna lägger tassarna på varsin sida om mitt huvud och ger mig en kram, och trycker sitt lilla ansikte emot mitt. Alltså då går all trötthet bort….

DSC00288

När man har hundar har man inget val om man känner för/ eller vill gå ut på morgonen, det är bara att göra det! Det finns liksom inget att välja på. Samtidigt så ger dom där små liven så otroligt mycket tillbaka!! Alltså vem blir glad när du varit borta i en minut för att gå och hämta något i förrådet? Eller när du varit borta i 20 minuter för att handla och dom blir så glada så dom nästan går av på mitten? Alltså vem kan motstå det?

DSC00295 (2)

Jag brukar alltid separera mina promenader med hundarna och min träning. Helt enkelt för att jag tycker att hundarnas promenader är deras! Ja de kan gå ”fot” men de skall också få möjlighet att nosa lite och kolla in vad som hänt sen kvällen innan. Det är deras sätt att läsa morgontidnignen! Att jag får ytterligare lite motion det är bara en bonus!

Dom vill vara med överallt!

DSC09194

Sen när jag läser morgontidningen och bloggar då är det mys i soffan med mig!

DSC09162

Ni ser hur han tittar på sina kompisar som sitter bredvid och säger med ögonen ”kan vi inte busa” ?

DSC09232

Ja dom är så söta dom små liven och just nu ligger dom tätt, tätt intill mig och myser i soffan. En riktigt bra start på en fredag!

I kväll efter jobbet blir det gymmet igen, det är den 5:e kvällen denna veckan och det känns otroligt bra! Om man bara planerar in sin träning som allting annat så fungerar det! Så i kväll blir det FREDAGSMYS på gymmet i vanligt ordning! Bra avslut på arbetsveckan tycker jag, även om jag även arbetar på lördagar!! Hoppas ni får en fin fredag, ta på er ordentligt innan ni går ut så ni slipper frysa!!

Jag skulle bli oerhört glad om ni vill följa mig på INSTAGRAM där heter jag ”prettyhomeinteriordesign”!! 🙂 🙂

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.