Tränat ett tufft pass!!


I dag har varit en vanlig dag med tidig uppgång som vanligt! Det som varit ovanligt är att jag varit trött på morgonen när klockan är 06:00, och det brukar jag inte vara!

Trots detta har jag tränat 4 dagar denna vecka, det vill säga alla dagar! Känner mig enormt duktig och jag har även ökat på min löpning trots min skada i foten, men tagit det väldigt försiktigt!!

träning

Just nu pågår Formex i Stockholm det är en branchmässa för dom i inredningsbranchen, men även en del klädmärken ställer ut nu för tiden. Vi brukar åka dit 1 ggr om året för man blir lite trött på att se nästan samma saker 2 ggr om året. Vi åker då hellre till någon annan mässa i Norden eller utomlands. Dock hade jag velat se Pernilla Wahlgrens Collection, men Tim Wahlgren kommer ner till Göteborg så jag får ändå tillfälle att lägga min beställning! Detsamma gäller Lover Forever som jag träffar om några veckor här nere i Göteborg! Jag lovar att visa så fort jag får möjlighet.

Nu under januari och februari så kommer det inte nyheter lite då och då, så jag uppdaterar er naturligtvis hela tiden. Under tiden glöm inte bort de helt underbara set jag fått in från Love Forever med tröjor i guld och silve och byxor i zebra och camomönster, ni hittar alltsammans HÄR

DSC09540

Här nedan ser ni hur byxorna sitter! Supersköna på!

byxor1

byxor tröja guld

Nu skall jag göra en fruktsallad med glass. Brukar ha äpple, apelsin och banan i fruktsalladen och sedan ta en liten skiva vaniljglass. Nyttigt men ändå lite lyxigt med glass! 🙂 🙂 Hoppas ni får en fin kväll……

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.