LdiR boots kampanj!!


Vi har bestämt oss för att förlänga vår kampanj vi har på LdiR boots i samband med REA:n fram till den 31 januari. Vi har därför 10% rabatt på dem just nu så passa på! Ni hittar alla boots HÄR

DSC09002

Dessa Italienska boots är handgjorda och görs bara på beställning. De är ett fantastiskt hantverk och är tillverkade i ett tunnt fint skinn med fina detaljer och det är beställaren, i detta fallet jag, som bestämmer hur de skall se ut! Nedan är färgen kaki och beige och kaki är väldigt användbara ochd det skiljer inte mycket i fräg dom emellan!

DSC09000

Denna låga modell har jag beställt då den passar bra både till kjol/klänning eller byxor/ jeans, den är något högre än de andra låga modellerna och jag har beställt alla med spänne och rem som går två varv (som man kan ta bort om man inte vill ha det vid något tillfäller) Nedan i mörkbrunt  och begie!

DSC09002  DSC08993

Jag får många frågor om hur LdiR boots är i storleken, och jag kan säga att generellt så är det normala i storleken, men om man ligger mitt emellan två storlekar så skall man välja den större av de två. De är alltid lite tighta när man får dem, men de töjer sig väldigt bra! Man skall också veta att de är handgjorda och de kan skilja sig något från gång till annan, men då kan man såklart byta storlek, men som sagt ligger ni mellan två storlekar så är min rekommendaton att ta den större. Nedan boots är mörkblå

DSC08999

Den vita är min egen favorit, den år så fantastiskt underbar och jag har använt mina hela vintern. När man köpt sina boots så impregnerar man dom med impregneringsspray och då håller de sig jättefina, jag har inte en enda fläck på mina trots att jag gått ute med dom i regn och snömodd! Impregneringen är viktig. I övrigt så sköter man dom som vanliga skor, med ofärgad skokärm och impregnering! Sulan är en gummisula.

DSC08996

En del tycker att dom är för kalla att ha på denna delen av året, men jag som jobbar inomhus använder dom varje dag, men när jag går ut med hundarna, ja då byter jag till varma skor och även det finns hos LdiR. Dessa fina nedan i silverfärgat skinn och klädda med fårskinn inuti. Samma sak här med impregnering så håller dom sig fina!

DSC08998

Sen har vi dom här höga supersnygga LdiR Bootsen med nitar och strass i bak på hälkappan och ett spänne där nere. Dom här är verkligen användbara och kommer även bli superfina till vår och sommar!DSC09003

Rosa är alltid rosa, och är man en rosa tjej så kan man inte vara utan dessa, de är lika snygga till jenans som till klänning. Till sommaren när man är lite brun så kommer dom bli superfina!

DSC09004

Sen har vi dessa som finns i beige och mörkblått, de är hur läckra som helst är man  får på sig dom och alla nitar som syns i fram. Rockiga och superläckra!

DSC09005

Sen har vi de här fina i rosa mocka, denna gång beställda jag med guldnitar och spänne i guld! Supersnygga!

DSC08995

Alla LdiR boots har en kilklack inuti på 3 cm, det gäller både korta och höga och även de med fårskinn inuti.

DSC08993

Ni hittar alla boots och storlekar HÄR. Mång frågar varför det är så svårt att få tag på just LdiR boots och det är helt enkelt för att de är handgjorda och bara görs på beställning och det tar 60 dagar att få en leverans av dessa fina boots.

Vill även passa på att påminna er om att vi har 20% på resterande lager av Pernilla Wahlgren-klänningar. Ni hittar alla klänningar HÄR

Denna veckan har det blivit träning varje kväll för mig, så även i kväll. Då gäller det att ha planerat veckan redan innan så man vet vad man skall äta när man kommer hem och att det redan finns i kylen. Just detta är en viktig del av träningen, planering!

DSC09335

Hoppas ni får en fin torsdag…konstigt vad veckorna går fort, de bara rusar fram!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.