Very Victoria Silverstedt…


Nu har dom äntligen kommit, de nya underkläderna från Very Victoria Silverstedt som jag beställt hos Lindex. Lindex har dom exklusivt på nätet, man kan alltså inte köpa dom i butik. Jag skickade efter tre set, skulle velat ha alla, men man måste begränsa sig.

Victoria Silverstedt är en av de snyggaste tjejerna i världen om du frågar mig, hon är extremt vältränad utan att vara på någotsätt muskulös! Väldigt vacker, jag tycker det är jätteroligt att det går så bra för en tjej som varit så kontroversiell genom åren. Själv har jag alltid tyckt att hon har varit jättehäftig tjej som gjort det hon drömt om och gått sin egen väg! Hon har vågat och stått ut från massan. Hon var dessutom den första modell som fick titeln ”Playmate of the year” hos Hugh Hefner!

I alla fall tycker jag att det är roligt när man kan gynna de här tjejerna som kämpat genom året för det de trott på! Själv är hon helt enastående vacker i de nya underkläderna som hon så klart är modell för själv!

Här är två av de set jag köpte och de är båda supersnygga och jag känner mig jättenöjd med mitt köp!VIP S0000007015747_F_W40_20130517095504 S0000007015759_F_W40_20130520110640

Alla underkläder har fina små detaljer och är dessutom väldigt prisvärda! Titta själva får ni ser på www.lindex.com

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.