Äntligen fredag!


Har varit en bra dag idag och jag har fått roligt och bra respons på min blogg från lite olika håll! Det är alltid roligt!

Idag såg min outfit ut så här….jeans och en poncho från Pernilla Wahlgrens kollektion, jag har dom i lager och ni hittar dom i min webshop HÄRDSC01965

Tänkte jag skulle göra en liten uppdatering av foton på min lilla fina Popcorn! Här nedan ligger han och sover på sin fina nya Fatboy dyna!! Är han inte söt så säg!!bild (20) bild (19)

Han är en liten speciell vovve för han söker sig till solens strålar. Har aldrig haft en Cavalier som gillar att ligga i solen..men han söker sig alltså dit och lägger sig och sover i timmar som en liten katt! 🙂 Här nedan ligger han på en lila Designers Guild matta som jag har hemma så klart!

bild (17)

Här nedan har han också sökt sig till solensstrålar och lagt sig på ett armstöd på soffan ..

bild (16)

När jag kom hem från jobbet var det så klart dags för en liten joggingtur, fick bli 5 km och det är inga problem för det är en relativt kort sträcka som är lagom när man bara skall lägga på lite kilometer på veckans pass, och se till att man kommer ut!! Tog på mig vår-kittet idag…men tunnare byxa från Casall, för nu har det äntligen kommit lite värme! 

 DSC01977

Har tränat överkropp ett par gånger denna veckan med min TRX, och imorgon är det dags för ett nytt pass efter jobbet när jag gjort ytterligare en joggingrunda!!

DSC01979

Nu blir det vila för resten av kvällen och hämtmat…..gott!!! För mig är inte helg = ett eller flera glas vin, öl eller champagne….möjligen vid högtidliga tillfällen. Det är liksom inte min grej, har alltid gillat att träna och alkohol och träning hör liksom inte ihops för mig!! Dessutom har jag minst lika kul utan att dricka….Ibland kan jag tänka mig en kaffedrink då och då…det är det enda!! Hur resonerar ni? Ha en skön kväll !!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.