Inspirera


Det har väl inte undgått någon att jag älskar färg!! Färg gör människor glada……och färg gör intryck!! 

Jag har en längtan att hitta en sådan fåtölj som ni ser på bilden som är klädd i gult och lila, och klä om den i tyg från Designers Guild. Jag älskar denna fåtölj och jag kan inte tänka mig en vackrare modell…den är fulländad om du frågar mig och den får mig att bli glad!! Formen är fantastisk..men dom är tyvärr inte lätta att hitta. Så om du som läser detta känner någon som har en sådan stol som står och skräpar i ett hörn….snälla hör av er till mig..jag vill gärna köpa den!! 
0895_Pietra_Pearl_AW10preview

Titta på denna vackra bild nedan men en mönstrad tapet och en soffa klädd i randigt tyg….fast enfärgad…åhh vad vackert!!

Layout 1

Titta på kompositionen av tapeter och soffor och räkna hur många färger du hittar utan att räkna nyanser….utan om vi håller oss till färger som gul, blå, vit….etc0391_Zephirine_Trav_AW10preview

Varför visar jag er ganska galna bilder i starka färger, jo för att visa hur man får ihop en inredning med färg och mönster….och ändå få den att fungera!! Samma sak gäller även om man vill ha naturfärg och vitt….för att få en spännande miljö måste det finnas något mer, då är det enkelt att visa på en bild med mycket färg…för där ser man så tydligt vad den består av! 1655_Orn_Gar_Lon_AW10preview

1262_Bosquet_AW10preview

En bild från den senaste kollektionen, visst är tapeten läcker som går från vitt till starkare blå när den kommer längre ner…underbar!!Pav_CasCo_HP_AW12preview

Visst är den lila soffan vacker…den kommer också från Designers Guild!! Samma sak på denna bild att få balans med det starkt mönstrade tyget, sätter man en enfärgad eller en randig på andra sidan.. då balanseras det upp! Sen använder man toner ur den mönstrade….

_OriInd_HP_AW12preview

På bilden nedan vill jag egentligen att ni tittar på möblerna klädda i tyget Nabucco i olika färger….

1440_Orangerie_AW10preview

Möblerna nedan är nytillverkade möbler som finna hos oss i Designers Guild´s möbel-kollektion. Man får klä dom precis hur man vill!! 🙂 Dom tillverkas så klart i Italien. 

1338_Ciarascura_Blue_AW10preview

Ni ser mixen av moderna och gamla möbler i en miljö från sekelskiftet….underbar mix!

0615_Ornamental_Garden_AW10preview

Nu är det dags för ännu en dag i butiken…jag har massor att göra som vanligt, men vi får se hur långt jag hinner, i går kom det mycket tyger som jag skall börja jobba med!

Efter jobbet blir det ytterligare en liten joggingtur och träning med TRX!! Vi ses senare!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.