Träffat Paolo Roberto!


Min outfit för dagen blev denna klänningen! Kan inte ha smycken på mig när jag skall sy för jag tycker att dom är i vägen.

DSC01998 

Idag har det varit en vanlig lördag i butiken, vi har haft många fina kunder och jag har till och med hunnit sy ett antal kuddar. Det gjorde jag tack vare att jag var där redan kl 09:00 i morse och vi öppnar inte förrän kl 11:00.

Har återigen sytt i de vackra tygerna med skuren sammet…och det blev rosa kuddar idag. Har återigen lagt dom i min webshop så du hittar den HÄR. Många tycker om just denna kudde i rosa, och det gör jag med. Jag älskar detta tyget i alla färger och har just klippt till tyg för ytterligare kuddar i grönt och beige och turkos! Men dom får jag sy i nästa vecka..

DSC02004

När jag skulle åka och handa mat så hade Paolo Roberto en liten smakhörna för sina nya pasta produkter. Fick provsmaka och det var verkligen supergott, jag rekommenderar er verkligen att testa detta. Fick även mölighet att prata lite med Paolo och köpte naturligtvis hans produkter. Fick även en liten bild av honom så klart! Han var verkligen supertrevlig…och snygg….han är lika snygg i verkligheten som han är på bild!!

bild (16)

Måste även säga att han designat omslagen och burkarna till sina produkter väldigt bra! De är riktigt snygga och ser lyxiga ut, vilket naturligtvis också är väldigt viktigt bit. Tog ett foto så ni vet vad ni skall leta efter i affären, så här ser dom ut!! Så håll ögonen öppna när du handlar nästa gång! Vill verkligen rekommendera den jag smakade på ! Den andra med saffran har jag inte smakat ännu. Men jag återkommer om detta när jag testat! 🙂

Paolo föreslog att man skulle ha såsen Arrabbiata till Paccheri pastan (som han också bjöd på) och det finns inga tillsatser i såserna, något som naturligtvis är ett stor plus. Han poängterade också att det blir lite extra gott med klippt bladpersilja på! Alltså bladpersilja …inte vanlig perslija!! 🙂 Ni hittar förresten hans blogg HÄR!

DSC02015 DSC02010

Dessa nedan föreslog han att man skulle ha saffransåsen till….den har jag ännu inte smakat!!

DSC02014 DSC02011 

När jag kom hem så fixade jag lite hemmagjorda hamburgare med klyftpotatis…. och dukade fint!!

DSC02017 

Mina fina nya skålar som är 6 stycken till antalet satte jag värmeljus i!

DSC02020 

DSC02022

Mina små änglar Bambam, Lufsen och Popcorn fick natruligtvis egna hamburgare….

DSC02021

Innan dom får mat är dom tvugna att alltid sitta fint och vänta på att jag säger ”Varsågod” och ni kan se själva hur koncentrerade de är.. 🙂 alla vet att det är skålen mitt framför dem som är deras egen…Lufsen måste bara kolla in vart han ska när jag säger ”Varsågod”. DSC02030

Det tar inte många sekuder innan de är framme när det där magiska ordet är sagt!! 🙂 Tar heller inte speciellt lång tid innan innehållet är borta 🙂 !!!

DSC02032

Sen var det dags för dagens träning så klart!

DSC01972

Måste också visa det fina kortet jag tog på Popcorn igår när han hade somnat på ryggdynan i soffan….

DSC01986

Hoppas ni får en skön kväll, nu skall jag på promenad men 3 små troll !!! 🙂

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.