Äta rätt är så viktigt!


Det är konstigt att det kan göra så mycket bara man skärper till sin kost! Som jag sa tidigare så har jag haft det extremt stressig de sista veckorna och inte tränat lika intensivt och heller inte ätit rätt. Så fort jag går tillbaka och skärper till mig så ser jag omedelbart resultat! Jag äter som jag alltid gjort lite av allt och ser till att inte missa några mål så att jag inte får blodsockerfall och det fungerar klockrent! Det viktiga är att ha en plan och inte ge utrymme för de där tillfällen när man blir hungrig och sugen på något för gör man det så är det ”kört”. Man måste planera för de tillfällena och ha nyttig mat redo! Var enda gång det blir så här så försöker jag resonera med mig själv varför jag tillåter mig att stressa så jag inte hinner med det viktigaste, det vill säga mig själv! Jag tror vi alla kan känna igen oss lite i detta och jag är inte övermänsklig på något sätt så jag hamnar också där titt som tätt.

I bland blir tillvaron så stressig att man ”unnar sig” att inte planera för att man har det så stressig och den enda man egentligen gör en otjänst är sig själv! Någon annan bryr sig inte om i fall jag hoppar över träningen och äter mindre bra mat!

Jag vill ge er en hint om de utställningsmattor som vi nu har kvar och säljer ut med 50% i butiken! De är verkligen fina och här finns tillfälle att göra riktiga fynd så klart! Dessa mattor har vi bara haft i vår utställning och är i jättelikt skick!

Kashgar Jade är som ny, en helt underbar matta som jag bara älskar och är själv lite sugen på att köpa den!

kashgar jade

Constantinople Fuchsia har vi ockå i utställningen och säljer med 50%, en helt underbar matta med viscose i som gör att den har lite extra fin lyster!

Constantinople Fuchsia

Phipps Aubergine som är helt underbar matta i lila i 100% viscose!

phipps aubergine

Sen har vi mattan som jag inte hittade någon bra bild på med som heter Nacubbo Fuchsia och som är helt underbar ullmatta i rosa!

DSC04571

 

Hoppas ni har möjlighet att ta er till vår butik för vi har så väldigt mycket fint i butiken och vi  säljer allting övrigt med 30%, alla kuddar och plädar och det finns massor med vackra kuddar!

För er som inte bor i Göteborg så har vi än så läge startat lite REA i vår webshop på kläder från Love Forever, Circle of Trust och Pernilla Wahlgren samt toppar från lite olika märken så ta en titt i vår webshop under de olika klädmärkena! HÄR Sen har vi förstås hela vårkollektionen från Pernilla Wahlgren Collection och även det som ännu inte kommit till leverantören kan du redan köpa i vår webshop för att vara säker på att få ett exemplar!

Ha en skön dag!

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.