Att jobba hemma!


Jag har nu snart klarat av den första veckan med jobb hemifrån på 100%. Jag tycker faktiskt att det har gått mycket bättre nu när jag nu har lite erfarenhet av att jag måste planera in rörelse för att få det att fungera.

I dag är det äntligen fredag så jag började min dag med att gå ut och springa 7 km i mörkret. Fortsatte med ett antal övningar direkt i anslutning när jag kom hem för att få in rörelse. Jag gör enligt ett eget schema med ett antal övingar som plankan, armhävningar, bisceps, triceps, knäböj och situps.

Jag har gjort ett excelark som jag fyller i så att jag måste göra allting enligt mitt eget schema. Jag räknar även in hundpromenader.

Det gäller att hitta sitt eget sätt att tackla detta med att inte sitta still för mycket. Min erfarenhet är att om jag gör det på morognen så har jag gjort merparten av röreslen. När man jobbar hemma så ändras ändras och flyttas möten under dagen så att man helt plötsligt jobbar till klockan 18-19.

Jag försöker därför planera in alla rörelserna under dagen. Jag tycker att det funkat perfekt hittils. I dag är det redan fredag. Jag har gjort samtliga övningar på mitt schema förutom hundpromenaderna som jag har kvar!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.