Biscotti! Ny bil beställd!


Kom hem ganska sent idag, då jag åkte direkt och tränade efter jobbet. Körde ett hårt pass med ben och rumpa, så jag nästan inte kan gå nu! Så ska det vara! 🙂 🙂 Hur skönt är det inte att ställa sig i duschen när man kommer hem då!

gymmet

Fick lite ny energi efter det och satt i gång och bakade mandelskorpor eller Biscotti som det heter! Tycker det är perfekt att ha och bjuda på till en cappuchino!

biscotti2

Här har jag skurit upp dem och lagt dem med sidan upp för att torka dom i ugnen över natten och sedan fylla två stora glasburkar med lock med dessa underbara biscotti!

biscotti

Dagens outfit såg ut så här. Klänning från Missoni by Lindex, halsband från Dyrberg/Kern och LdiR boots i färgen kaki. LdiR boots finns i vår webshop HÄR 

outfit

Ja så fick jag bekräftelsen på min bilbesällning idag från Volvo, det blev en ny XC60 D4 AWD R-line…bilden är dock lite fel då det skall vara svarta backspeglar på! Jag ville egentligen ha min nionde Cabriolet i raden, men eftersom Volvo tyvärr tagit beslutet att sluta tillverka världens snyggaste bil C70 så fick det bli en sådan här! Fin?
ny bil

Hoppas ni får en fin kväll! Ni missar väl inte kampanjen på Circle of trust som pågår till och med tisdag den 10/12. Vi har 20% på allting från Circle of trust och ni hittar det HÄR

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.