Träningsuppföljning och alla frestelser vid jul! 1 kommentar


Måndag igen och träningsuppföljning. Nu börjar verkligen prövningarnas tid med julbord, julgodis och alla pepparkaker och glöggparytn! Då gäller det verkligen att visa sig själv att man har karktär! Jag är av den uppfattningen att ”lite av allt” är ok.

Många som gör en vikt resa påpekar ofta att omgivningen inte tolererar att de inte vill ta en kaka och ofta blir tjatade på om just detta! Jag tror inte det är sant faktiskt, för jag har aldrig i hela mitt liv stött på någon som proppsar på att jag skall ta av någonting fast jag vill avstå p g a att jag tänker mig för noggrant för innan jag stoppar i mig något. Jag tror snarare att dom personerna som påstår att omgivningen försöker få dom att äta mer, snarare vill ha uppmärksamhet för att de gått ner i kilo och tar varje fråga som ”ett påhopp för att de är smala”. Jo visst kan min kopmisar skoja med mig, och säga ” ta en kaka nu så du blir lite tjock” men det är just ingenting annat än ett skämt!! När man är på fest eller är bortbjuden är det snarare kotym att man säger ” ska du inte ta lite mer” det är inte för att propsa på att just jag skall äta mer utan för att vara artig helt enkelt!

Denna veckan har gått förvånansvärt bra, jag har varit på två julfester varav en med stort julbord! Jag gjorde som jag sa ovan, jag tog lite av det som såg lockande ut, och det blev inget överdrivet över huvudtaget! I går bakade jag saffransbullar och kärleksmums och tog inget själv utan gjorde mig en god kopp cappuchino men tänkte nog äta en saffransbulle på lucia! Så jag försöker leva som jag lär, att äta lite av allt men välja mina tillfällen och inte gå till överdrift!

kakor

Min belöning för ett fint bak blev en kopp cappuchino!

bild (7)

Denna vecka står dock min vikt helt stilla, men jag hade inte räknat med något annat heller! Jag har gått ner -2 centimeter och idag blir det ben och rumpa träning på gymmet. Jag har gjort 2 stycken 10 kilometersrundor denna helgen och känner mig nöjd med min träning trots att den bara varit 5 dagar denna vecka! På rundan sent i går så tränade jag på löpteknik och gjorde plankan när jag kom hem 3x60sekunder och 2×90 sekunder.Bra för hållingen, och känns välidgt bra när man springer och märker förbättringen. Men man behöver inte börja med mer än 3×45. Att göra det ett par gånger i veckan är bra!

bild (3)

Hoppas ni får en bra måndag och missa nu inte kampanjen som gäller till och med tisdag den 10/12 på Circle of Trust! Ni hittar den HÄR i vår webshop!

 


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En tanke om “Träningsuppföljning och alla frestelser vid jul!

  • pretty Inläggsförfattare

    Hej Anna,
    Ja vi har säkert olika upplevelser, men ibland tror jag att vissa personer gärna vill att focus skall vara på dom (och nu menar jag naturligtvis inte dig Anna) och därför vill dom gärna tolka vad folk säger t e x ” ta en kaka till ” fast det kanske är i all välmening och inte alls för att dom skall bli ”tjocka” igen. Jag tror också att vi befinner oss i olika känsliga lägen i livet när vi väljer att tolka vissa utalanden på ett visst sätt. Men visst förstår jag att ibland så stöter man på dessa personer som av olika skäl är missunsamma. Man får då försöka se varför och se om man kan hjälpa just dom på något sätt, för jag tror att alla männsikor i botten vill vara goda! 🙂 🙂
    Kram, Berith