Bröstfixering!


Nu undrar ni säkert om jag har blivit tokig, och kanske är det så! Jag tänkte berätta för er vad som framför allt gör att jag tar tag i en eventuell viktuppgång illa kvickt. Jag avskyr nämligen stora bröst!

Som ni säkert alla känner till och eventuellt har erfarenhet av själva, så blir brösten större när man går upp i vikt, och för mig räcker det med några kilon och jag fullständigt avskyr det.

När jag var 17 år så hade jag näst intill inga bröst alls, jag tyckte det var otroligt jobbigt och orättvist! Jag önskar att mitt 17-åriga jag hade förstått hur glad jag skulle vara bara några år senare när jag började träna på allvar och min kropp formades till en väldigt snygg vältränad sådan, och hur glad jag var att jag inte hade stora bröst.

Sen dess har jag aldrit kunnat förstå dom som vill ha enorma bröst, jag menar nu inte dom som gör normala börsförstoringar eller förändringar efter att ha ammat och ”förlorat” sing bröst! Jag kan definitivt förstå dom som vill ha bröst och gör en liten förstoring, inte för att jag någonsin själv skulle vilja göra det, och när jag tänker tillbaka på vilka komplex detta gav mig när jag var 17 år så kan jag förstå det!

Jag kan däremot defintivt inte förstå dom som skaffar börst som är enorma, det övergår verkligen mitt förstånd!

Jag förknippar mig själv med att ha små bröst och trivs väldigt bra med det och vill inte ha något annat, så att så fort jag går upp i vikt och får bara en antydan till en klivich så blir jag tokig!! Jag verkligen hatar det, och tycker det är otroligt fult åtminstone på mig själv. Mig ser ni aldrig i urringat för att jag helt enkelt inte gillar det.

Däremot tycker jag det är supersnyggt med urringat på andra när det är smakligt vill säga och även när man nästan inga bröst har! Det är fint!

Jag vet att jag förmodligen är ganska ensam om detta, men det är så jag tycker, så nu när jag håller på att kämpa med mina extra kilon så är det i själva storleken på brösten jag vill få ner! 🙂

Där fick ni veta något om mig som nästan ingen känner förutom dom som känner mig väl! 🙂

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.