Casall vilken kundservice!! 2 kommentarer


Nu skall jag berätta en riktig solskens-historia och jag måste säga att jag är mycket imponerad av Casall som Brand.

Kommer ni ihåg för ett tag sedan att jag skev ett inlägg om ett par byxor från Casall som jag inte var särskilt nöjd med, som jag köpt för drygt ett år sedan och som gått sönder överallt p g a att de var ihopsydda med overlock-söm som jag trott var dekor-sömmar när jag köpte dom. Jag har i princip alltid haft endast Casall, som alltid varit superkvalitet.

Samma kväll jag gjorde det inlägget fick jag ett mail av Sara från Casall, som undrade vad som hänt och om hon kunde få veta mer i detalj. Jag och Sara har sedan haft en mail-konversation där jag beskrivit problemet och jag har skickat en bild på mina byxor, och vet ni vad!!!!!!!!! Sara på Casall skall skicka mig ett par nya träningsbyxor. Sara påpekade dock att jag naturligtvis borde ha reklamerat dom i första hand, vilket jag inte gjorde för jag kan ju sy och tänkte att jag bara haft otur, när det hände första gången.

Jag blir så fantastiskt glad av flera skäl.

1. Vilket fantastiskt Brand Casall är som förstått vikten av att söka på sociala medier, detta är ju som ni förstår ett Brand som ligger i framkant.

2. Vilken fantastisk service att faktiskt ta kontakt med mig om detta problem!

3. Att Casall med Sara faktiskt fullföljde detta och gjorde mig till en supernöjd kund. Man skall aldrig underskatta vikten av sociala medier.

Därför säger jag en sak, jag var besviken på Casall men det har totalförändrats, för i grund och botten vet jag att de alltid gör kanonbra produkter men att alla kan väl misslyckas ibland och det är faktiskt ok om man tillser att fixa det som har gått fel. Jag skulle vilja säga att Sara på Casall lyckats med det till 100%. Nu hoppas jag bara att jag hinner få byxorna innan jag åker så jag kan visa upp mig i detta på min blogg för jag kommer naturligtvis lägga ut ett foto på detta!! Jag skall även komplettera med lite fler set för om jag skall köra minst 3 pass om dagen så kommer det gå åt en del, och då kommer det naturligtvis bli Casall jag tittar på och jag skall även komplettera med några av  Casalls superbra tränings-BH som är helt out-standing!!

Så idag gav jag mig iväg för att hitta lite nya set att ta med till Playitas. Naturligtvis blev det Casall nu igen!! Efter att ha fått vara med om denna positiva upplevelse så tycker jag att Sara på Casall hanterade detta på ett så fantastikt sätt att hon överträffat alla mina förväntningar, och det är vad jag kallar KUNDSERVICE!!

Så här såg det ut som jag köpte en superfin top i limegul. Hade även velat ha en BH i samma färg med turkosa band som det stod Casall på, men dom hade tyvärr inte den i min storlek, trodde jag skulle kunna ha den i storlek 38 då jag har toppen i storlek 38, men den var tyvärr för liten och storlek 40 hade dom inte. Så det fick bli endast toppen. Men det är ju inte så illa det heller…och så fick det bli en Casell ”Multi Sports Bra” för  den kan man ju använda till alla toppar, fast jag hade tänkt köpa två men dom hade inte två stycken i min storlek M även om det var den limegula jag verkligen hade velat ha 🙂 !!

Så här fin är toppen och BH:n (extra fint i kontrast m ot min rosa daybed)!!! 🙂

Casall

Ser även fram emot ett litet paket på posten med nya byxor från Casall!!! Lovar att jag kommer att visa dom här för er så fort jag får dem.

Tack Sara för att du visar att du tar oss kunder på allvar!!! Jag kommer bli en fortsatt trogen kund!!

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 tankar om “Casall vilken kundservice!!