Dagnes träningspepp – Dag 10


Nu har det gått 10 dagar och jag tycker att det går bra! Jag har gjort några avsteg men av eget val och sedan gått tillbaka strikt i fredags när vi firade lite att jag gjort min sista dag på jobbet och börjar ett nytt jobb i dag! Då fick det bli ett undantag, men jag får bara göra undantag för en större händelse som denna så nu har jag förbrukat mina den närmaste månaden! 🙂

Jag har gjort mätning idag och känner mig än mer peppad av det faktum att det syns redan efter en vecka på flera ställen. Helt fantastiskt! Det gör så klart att man känner sig än mer peppad. Så håll i och försök att inte göra som jag och göra avsteg som jag gjorde i fredag och om ni ändå gör det, så tänk framåt och inte bakåt.

Jag jobbar på med mina promenader, just nu är det verkligen skit-väder ute så det är inte lockande, men jag brukar försöka att inte tänka utan bara göra! Det funkar bra för mig. Om jag börjar fundera på vad jag vill göra i stället då blir det aldrig bra. Så mitt tips till er därute är att som sagt bestämma sig och följa planen, för den enda du gör besviken om du inte följer den, är dig själv!

Dagens träning

I dag kommer jag troligen inte hinna med mina 60 minuters promenad, så jag skall istället försöka gå så mycket som möjligt under dagen och sitta ner så lite som möjligt för att på det sättet ändå få motion. Jag skall gå omkring när jag pratar i telefon. Ta trapporna i stället för hissen, jag skall försöka få till en lunchpromenad om inte jobbet kallar. Annars får det bli en kortare promenad när jag kommer hem men jag måste få ihop mina steg. Där finns det tyvärr inga undantag.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.