En mil i kväll och nu till paketöppning!


I kväll åkte jag hem svidade om utan att tänka för mycket. Bara drog på mig löparkläderna, mina lurar och min Apple Watch och drog i väg. Det var kallt ute i kväll. Jag sprang sakta, sakta och gjorde de två första minuterna medvetet långsamma. Jag sprang på 6 min per kilometer de första två kilometerna för att sedan efter 2 kilometer dra upp tempot rejält. Jag måste nämligen öva mig på att springa långsamt för jag är väldigt bra på att springa fort, men att hushålla med resurser är jag relativt dåligt på och jag behöver lära mig att anpassa mitt tempo till olika situationer.

Mina första 5 kilometer sprang jag strax under 25 minuter och då utan någon större ansträngning. Det säger att jag fortsatte springa relativt fort trots halkan som rådde ute. De sista 5 kilometerna sprang jag också på 25 minuter så min medelhastighet ligger någonstans runt 5 kilometer även på milen. Bra och något att bygga vidare på.

IMG_4114

När jag kom hem från min löptur så hade Stefan fixat ugnsbakad lax med potatis och broccoli. Perfekt för en hungrig tjej.

Sedan kastade jag mig över paketet som kommit på posten från Lundby Dockhus. Det kommer i nästa inlägg….

 
Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.