En perfekt lunch när man tränar


Hur skall man då tänka med mat om man vill komma i form. Egentligen är det väldigt enkelt men man måste bara tänka lite längre. Om man tar något som man inte borde så måste man tänka på konsekvenserna och om det är värt det! Om jag tar en bulle till fika, är det då värt att jag inte kommer se något resultat på vågen och med det bli mindre peppad! ELLER är det bättre att jag avstår och verkligen tar något när jag planerat för det istället. Att välja ett tillfälle när jag gjort av med tillräckligt med kalorier INNAN själv intaget!? Ställ er den frågan.

Av den anledningen tackar jag alltid NEJ till fika på jobbet. Det som serveras är ingenting jag valt och många gånger äter man bara för att det serveras framför näsan. Alltså ett enkelt val att tacka nej till och istället ta något när man kommer hem som man verkligen tycker om. Bara genom att göra så blir det väldigt mycket mindre kalorier och man tänker sig för en gång extra innan man tar något.

MIn idé är därför att det man inte planerat att äta, det äter man helt enkelt inte. De första gångerna blir lite svårt att tacka NEJ, men jag lovar er att sedan går det av bara farten och man känner sig stolt över sig själv som har den karaktären att alltid själv välja och göra bra val!

Så till lunch när jag är hemma brukar jag göra en omelett till lunch som består av 3 ägg, salt och peppar och så en sallad till det. Denna tiden på året brukar jag köpa lite finare grönsaker och lägger hellre lite mer pengar på det så att det blir fräscht.

Jag unnar mig också mina cappuccino, något jag får dricka så många jag vill men jag göra mina på lättmjölk! Hoppas ni fick lite tips och känner er lite peppade inför träning och att komma i form inför 2018. Kom ihåg att inte titta bakåt utan bara framåt. Vi gör alla felsteg i bland. Kom ihåg det!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.