Flytt och träning!


Den kommande veckan skall jag hjälpa en kund med en del av flytt då hon behöver hjälp med att få upp en del saker som gardiner, hyllor och annat. Vissa gardiner från hennes tidigare hem skall flyttas till hennes nya hem och hon har även köpt en del saker från Pretty Home som vi skall hjälpa till med. Själva flytten ombesörjer ett flyttbolag.

Att flytta är i min värld ganska roligt. Jag har flyttat massor av gånger och bara man är noga när man packar ner så flyter det ganska bra. Själv har jag dock aldrig anlitat en flyttfirma utan alltid fixat det själv med kompisar!

Detta innebär att min planering med träning på mån-tors blir ännu viktigare och den är redan planerad. Känner att det går bra nu!

träning

Söndag (idag) löpning 5 kilometer (ute)

Måndag – Löpning 30 minuter på löpband, stryketräning ben, rumpa och triceps, bröst

Tisdag – Styrketräning axlar, biceps. Spinningpass intervaller 60 minuter

Onsdag – Löpning 30 minuter på löpband, styrketräning ben, rumpa, triceps

Torsdag – Styrketräning axlar, biceps. Spinningpass intervaller 60 minuter.

Fredag blir det ingen träning och troligen inte lördag eller söndag då jag måste jobba. Med lite tur blir det ett löp-pass på söndag.

Nu har jag precis varit och handlat för veckans matschema och det kommer snart på bloggen. När jag är klar med det så skall jag sätta i gång och göra köttfärsbiffar med lök i en stor gryta som blir del av veckans mat. Skall göra biffar på 1,5 kg nötfärs.

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.