Hur går träningen!?


Hur går träningen för er? Har ni svårt att komma iväg? Har ni svårt att motivera er själva!

Försök tänkta framåt. Försök att fokusera på var ni vill vara när den är 1 maj. Försök fokusera på hur det är den 1 maj om ni låter bli att träna och tillåter er själva att strunta i vad ni stoppar i er. Vad ser ni då den 1 maj.

Försök sedan att fokusera på det motsatta att motivera er själva att ok, det är inte kul att gå ut i mörkret men vad är alternativet! Om det är det värsta att det är lite mörk och kallat. Tänk vad glada ni skulle göra er själva om ni lyckade komma över det där tråkiga motivationsproblemet. Bara gå ut och göra det ni skall med motiviationen att ni kommer bli så himla glad och tacksam när ni väl kommmer till maj månad. Att ni gjorde det där som krävdes!

Det som egentligen krävs är bar rutiner. Rutiner är ju ofta saker som man bara måste göra för sin egen skull. Vissa dagar är inte rutiner roliga, utan bara just vad namnet låter, rutiner. Men precis som med andra rutiner så blir livet så mycket enklare om man bara gör dom!

Jag gör min träning för att må bra långsiktigt. Visst fuskar jag ibland, självklart! Men jag försöker alltid ta igen det på något sätt!

Den enda jag är taskig emot om jag inte gör min träning och sköter min mat är mig själv! Ingen annan lider! Det är så jag ser det! Det är endast för mitt eget välmående och ibland glömmer man det!

Kom igen där ute tjejer och killar. Visst är det så ibland att allt bara går på rutin, men så måste det få vara ibland. När solen tittar fram och det blir några grader varmare då blir det roligare, men håll ut!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.