Hur går träningen? 1 kommentar


Hur går träningen för er? För mig går den jättebra! Trots alla mina skador så går det riktigt bra, men jag focuserar också på rehab övningar för att stabilisera de skador jag har!

Om ni tappar lusten för att träna och tänker att det inte går tillräckligt snabbt tänk då på, som jag skrev härom dagen, hur lång tid det tog att lägga på sig dessa extra kilon, varför förväntar vi oss alltid att det skall gå fortare att bli av med dessa extra kilon? Det är heller inte hela världen utan så länge vi mäter och gör framsteg även om de är små, så är det bra! Det är långsiktigheten i att förändra som är viktig! Rom byggdes inte på en dag!

Nu har jag varit på en morgonpromenad med mina hundar och ätit min standard frukost som alltid är havregrynsgröt. Här är också en sak som man måste vara medveten om, alla måltider kan inte vara ”mysmåltider” med tända ljus och massor av godsaker! Vissa måltider handlar bara om att få i oss rätt föda i tid! Men visst jag kan tända ljus när jag äter min havregrynsgröt men för mig handlar det bara om att få det undanstäkat! Kaffekoppen däremot njuter jag av!

Nä gott folk, nu tror jag att jag skall dra till Gekås i Ullared, främst för att köpa vikter…..och för att jag har en ledig dag i dag! Få se vad jag bestämmer mig förr och i så fall lovar jag att ta lite bilder. 

DSC04092

Ni får se och höra i kväll vad jag gjorde av denna dagen :)!!

 


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En tanke om “Hur går träningen?