Jobbat och tränat….REA på Pernilla Wahlgren klänningar 25-50%


Vi har som sagt 25-50% på Pernilla Wahlgrens klänningar så passa på!! Ni hittar vår webshop HÄR eller gå in på www.prettyhome.se. Tog lite nya bilder idag. Till de två första modellerna så följer det med en underklänning!

DSC04127 DSC04126

Klänningen nedan är helfodrad och helt underbar i kvaliten!

 DSC04125

sluta lite tidigare idag så jag åkte till gymmet och körde ett ben, rygg och axlar! Känns bra! Det innebär också att jag skjuter på min vilodag en dag frammåt! Jag mätte mig imorse (mätning och vägning på måndagar) och sedan i fredags har jag förlorat 0,9 kg och gått ned totalt 3 cm (på 11 mätpunkter). Jag får anse mig nöjd med detta! 🙂 Det är alltid bra med en sådan start!

Vad gäller träningskläder så vill jag tipsa er om Stadiums egna märke SOC, jättebra och prisvärt om man inte vill köpa för dyra kläder eller vill ha något att byta med. Jag har flera färgglada sett från SOC som jag bara älskar och de har otroligt bra passform! Jag köpte ett antal set när jag skulle till Playitas på träningsvecka för att ha lite att byta med då vi tränade mellan 3-4 pass om dagen. Det visade sig att de var superbra! I övrigt så använder jag i princip bara Casall då deras kläder är outstanding !

 

Ha en skön kväll!

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.