REA 25-50% på Pernilla Wahlgren klänningar


Köp nu den där klänningen som ni läge tittat på, jag har bara ett fåtal kvar! Vi skickar paketen omgående, så ni som beställde igår, era paket är redan iväg så ni borde få dom redan idag eller i morgon! 🙂 Ni hittar klänningar och storlekar vi har kvar HÄR  

 DSC04127

Jag har enorm träningsvärk, och tror att jag kör en vilodag idag! Men man vet aldrig en powerwalk skulle jag nog klara! Tänk nu på, ni som tränar eller just böjrat, att skippa det där med proteinpulver och proteinbars, det är till för dom som tränar hårt och i kontinuitet. Dit skall jag och ni komma men först och främst måste man hitta ett bra sätt att äta. Att då köpa dyra bars är bara onödigt för vi behöver dom inte. Det kan vi börja tänka på först när vi tränar 5-6 dagar i veckan tung träning och vet att vi fortsätter i kontinuitet! Då kan man börja fundera på detta! Just nu skall vi äta sunt och bra. Däremot är det inte fel att göra egna mellanmål som vi vet exakt vad de innehåller i form av energy bars eller liknande. Jag håller fortfarnade på att titta på en del bra recept jag återkommeri ämnet!

DSC03401

Försök att sätta upp korta relevanta mål, t e x ”jag skall köra på med 60 minuter pw 6 dager i veckan i en veckas tid och väga och mäta mig när veckan är slut” ! Det är bra med korta mål för då blir det enklare att överblicka!  När man sen ser resultatet så inser man hur enkelt det faktiskt är, så utökar man till ytterligare en vecka och sedan kanske man sätter fram målet till en månad! Man minskar också risken att man fuskar, man kan göra motionen till en motivation att få äta något mer!

DSC03044

Krångla inte till maten, ju mer man försöker göra avancerad mat med konstiga/ ovanliga ingredienser, ju större är risken att man skippar det och slarvar! Planera några dagar framåt, och säkra upp med bananer och ägg, ifall ni blir sugna så ni inte faller dit! Koka ägg och ha färdiga i kylen och ta ett om suget sätter in, ett bra sätt att stoppa suget är att ha sker redo som man planerat! 🙂

Dagens outfit får bli denna fina Pernilla Wahlgren klänning! Den har jag kvar i denna färgen i både small och medium. I rosa finns den kvar i storleken small, ni hittar dom HÄR. Denna klänning har jag 25% på, så passa på jag har bara några i varje stolek!

DSC03200

Ha en skön dag!

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.