Fortsatt REA på Pernilla Wahglrenklänningar 25-50%, och bakat Müslibars


Japp idag har jag packat klänningar för glatta livet! 🙂 Nu finns det inte många kvar så passa på att köp den där klänningen som du länge sneglat på! Ni hittar dom i min webshop HÄR! För alla er som beställt innan klockan 18:00 idag har jag skickat iväg paketen. Jag åkte till Postens inlämningscentral med de allra sista beställningarna som kom in sent, så att ni  får era klänningar så fort som bara går, för er som lägger beställning i kväll och imorgon gör jag precis samma sak imorgon! 🙂 🙂

Dessa fina klänningarna har jag kvar av…men bara i någon enstaka storlek…

DSC04127 DSC04125

Polka Dot i beige har jag kvar i small och medium, men bara ett fåtal! Så fort dom är slut tar jag bort dom från nätet!

DSC03292

Har även kvar av denna i både blått och rosa…men bara i storlek small!

DSC03297

Alla långklänningar har jag 50% rabatt på!

DSC02753

Nu på kvällen har jag ätit grillad fläskfilé med en sallad bestående av ruccola, tomater, röd lök och lite olivolja i med flingsalt! Grillade även majskolvar till som är supergott på grillen!

Nu har jag också bakat egna Müslibars. Jag håller på att exprimeterar med lite olika varianter och när jag har smakat av alla så skall ni få det bästa receptet 🙂 Kul litet projekt helt i min stil! Varför köpa färdiga som är fulla av socker och dessutom dyra när man kan göra själv och då vet precis vad man stoppar i sig!!

Ha en skön kväll!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.