Klä sig efter väderlek får en helt ny mening!


I dag har jag frysit hela dagen. Jag var så kall när jag kom hem att händerna var som isbitar. Lägg då på att jag skall ut och gå en promenad på en timma varje dag oavsett väder. Denna isande kyla fick mig att tänka på hur viktigt det är att ta på sig ordentligt när jag var på väg hem!

Jag som tidigare varit van att antingen vara på gym (där är det aldrig kallt), eller gå ut och springa en dryg mil (då blir det extremt varmt redan efter en kilometer) så jag är inte alls van att klä mig för en promenad denna årstid! Mitt promenadliv har ju startat ganska nyligen, eller åtminstone bara pågått i 5 månader sedan maj månad i år. Jag har aldrig behövt att klä mig för kallt väder för promenad. När man kör löpning kan man nämligen inte klä på sig för mycket utan får frysa lite den första kilometern för att sedan bli supervarm.

Alla är vi barn i början heter det, och så här blev jag klädd i dag…jag säger som min söta väninna Sigrid brukar säga när någon är lite tokigt klädd…”ser ut som en clown på väg till klädsim” hihihihih jag bjuder på den! 🙂

img_8538-3

..men det var ingen som sa att man behövde vara snygg också! Bara att man måste göra sin träning! Nu skall jag äta lite mat. Kanske dags att börja tala om vad jag äter också och hur!?

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.