Måndag invägning och hur det går… 2 kommentarer


Tyvärr har denna veckan inte varit lika bra med avseende på min arm. Jag har en nerv i kläm och denna veckan har det blivit värre i stället för bättre och jag vet inte riktigt hur jag skall göra. I övrigt så står jag still med avseende på mina framsteg, men det beror helt och hållet på att jag ägnat mycket tid för att förstå min skada.

IMG_4533

Jag försöker hålla modet uppe men tanken är att armen skall bli bättre och inte sämre och just nu tänker jag att jag behöver vila ordentligt och samtidigt utmana mig själv i övrigt så jag sitter nu och skissar på en ny träningsplan för att lyckas uppnå mina mål till september. Jag har nämligen inte tid all ligga på latsidan!

Jag längtar sååååå mycket efter sol och vackert väder och just nu behöver jag det mer än någonsin! I helgen roade jag mig med att prova kläder som jag inte får på mig! Inte direkt peppande så jag måste vända min skuta nu….hoppas det går mycket bättre för er därute och jag behöver alla glada tillrop jag kan få denna veckan!

 


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 tankar om “Måndag invägning och hur det går…

  • Britt-Marie

    Vad tråkigt att du inte kan upprätthålla din löpning nu pga det kalla vädret, du som hade gjort sådana framsteg löpmässigt! Känner du av leder och ligament även när du springer på löpband? Det kan ju annars vara ett alternativ innan värmen kommer.

    • pretty Inläggsförfattare

      Hej Britt-Marie,
      Jag jag känner av det men bara utomhus. Tränar på löpbandet med det är inte riktigt samma sak så jag längtar vansinnigt mycket efter bara några få grader till så jag kan ut och springa!
      Hur har du det då och hur går det för dig! 🙂
      //Berith