Måndagskontroll


Så var det åter måndag igen. Förra veckan gick så fantastiskt fort och just i går kväll kändes det verkligen som höst. Jag var ute och gick en sväng och hann precis in innan det började ösa ner med regn. Ändå mysigt på något vis och nu när vi varit i Stockholm några dagar så är hundarna extra mysiga.

I morse när jag gick upp så ville inte Fonzen gå upp utan kurade ihop sig tätt, tätt intill och snarkade! Lätt att gå upp då! 🙂 Min sötnos, men jag lät de ligga kvar och sova för jag hade inte hjärta att låta dom gå upp.

Har inte riktigt kommit i ordning än efter dagarna i Stockholm. Kläder som skall tvättas, väskor som skall packas upp. Den stora anledningen är att jag har  ont i nacken fortfarande så jag gör så gott jag kan och har försökt att vila lite för att känna mig redo för måndag! Men jag prioriterar mina promenader före att städa och fixa, det känns viktigare just nu!

IMG_6752

Invägningen idag gick fantastiskt trots mina övertramp i Stockholm, trots mina utsvävningar med hamburgare och annat så gick jag ner 0,8 kilo, men man får vara noga så att man inte börjar slarva av den anledningen och tror att det går lättare, så jag går helt och hållet tänkt gå tillbaka till min rutin nu denna veckan!

Nu är det inte många veckor kvar tills jag fyller 50 år…konstigt men sant! Tänk att min viktnedgång skulle gå så här bra. Det hade man inte kunnat ana när jag bara gick upp och upp….under början av året. Tack gode Gud för min envishet!

Nu när jag är hemma igen så skall jag också skriva mer om min lösning på mina klimakteriebesvär som uppenbarligen gjort susen.

 

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.