Mätning och vägning…


Ja denna helgen har varit mycket jobb. Hemmet ser ut som en byggarbetsplats och är en byggarbetsplats men det är samtidigt roligt för varje dag jag kommer hem så har det hänt så mycket.

I denna vecka blir det träning precis som vanligt mån-tis och tors-fre. Vecka har förförlutit som jag trott min vikt står kvar på 76,8 och jag har gått ner 3 centimeter. Men nog så viktiga centimeter. Det är exakt 4 veckor kvar till juluppehåll så nu gäller det att träna hårt.

Nu har jag också minder oro för att vikten står still för nu ser jag så tydligt att jag är på väg ner då min kropp verkligen börjar forma sig med all styrketräning.

IMG_2842

Min träningsväska är packad och all mat lika så. Min matsedel är som vanligt helt vanlig mat och jag känner att jag har ett bra flyt nu! Det känns så bra att min plan fungerar. Jag utesluter ingenting, går inte på någon diet utan äter ordentlig mat och får därigenom ordentligt svar på min träning.

träning10

Jag kunde självklart valt en diet och uteslutet mycket kolhydrater och varit smal som en pinne vid det här laget, men det är inte det jag vill. Jag vill inte vara smal för att jag förlorat all vätska. Jag vill se att min kropp är sund, att jag lägger på mig muskler som kommer gynna allt jag gör framöver. Jag vill vara smal och ha ett sunt sätt att se på mat och äta bra och god mat. Gå ner de kilon jag lagt på mig under lång tid och visa att det faktiskt går alldeles utmärkt. Just nu är jag på väldigt god väg! Känner mig riktigt glad och nöjd idag!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.