Min egen sköna dag!!


Det har varit mycket jobb det sista! Så i dag gav jag mig själv en ledig dag att göra vad jag ville!! Så jag började dagen med att titta på intervjun med Tricia Guild på TV4 Nyhetsmorgon, och jag tyckte att den var ritktigt bra!! Av enkla medel gjorde hon två fantastiskt fina miljöer!! Titta på TV4 play om ni missat det!!

Efter det bestämde jag mig för att åka till stan (så säger tjejer från landet som jag är..hihihi) Jag behöver nämligen ett par nya löparskor då de jag köpte när vi åkte till Playitas har visat sig att inte vara tillräckligt sköna att springa i vilket har inneburit att jag fortfarande anväder mina Asics Nimbus fast de verkligen behöver bytas ut…så jag gjorde slag i saken!

Började med att besöka Löplabbet här i Göteborg men blev grymt besviken på servicen så efter att ha stått i kö (eftersom jag inte förstod att det var nummerlappar) så tittade inte ens killen i kassan på mig när han betjänat sin kund klart. Han sa inte ens att jag skulle ta en nummer lapp NOP!!!! Han sa igenting bara ignorerade mig!!! Ok.??? Inte heller tjejen i butiken sa något, så efter att ha varit där i 20 minuter innan jag ens förstod att jag skulle ta en nummerlapp, blev jag sur och gick därifrån!!!  USCH det var mitt andra och sista besök där!!! Går det så bra på löplabbet att man inte ens behöver vara trevlig mot sina kunder än mindre säga ”hej” och visa att man åtminstone uppmärksammat att jag söker hjälp, det är väl ganska uppenbart om man ställer sig i en kö?

Gick i stället till Intersport i Nordstan då jag visste att de har en stor sortering på Asics som jag gillar, och fick mycket bättre service och dessutom hjälp att prova ut skor och förklaringar varför de andra jag köpt inte passade min fot trots att jag är plattfot och borde i sanningens namn ha en Kayano med bättre uppbyggand!!! Killen frågade mig om jag sliter skorna på insidan, och jag svarade att jag inte gör det för när  jag var ung så var det ”fult” att vara plattfot så man försökte ”rätta till det” vilket bidrog till att jag tidigt började gå på utsidan av min fot och därför sliter skor och belastar som en som har en ”vanlig fot med valv”. Denna tanken har aldrig ens slagit mig!! Så återigen köpte jag mig ett par Asics Nimbus som är supersköna…och jag är så glad att jag gick till Intersport!!!! Löplabbet kommer jag aldrig mer besvära mig att gå till!!!! Att mina nya Asics dessutom råkade vara i rosa som jag älskar…..är bara en stor bonus!!

DSC06396

Sedan gick jag vidare till Åhlens för att köpa mig lite ansiktsrengöring från Emma S, så det blev detta kit!

DSC06403

Gick en sväng och tittade på lite kläder och blev helt enkelt kär i denna jackan som jag sett flera gånger på www.kenzas.se då det är Kenza som designat denna jacka för Jofama så har jag tänkt att jag skulle prova en, så den är så otroligt snygg, och plötsligt sprang jag på den och kunde helt enkelt inte motstå den!! I love it!!!

skinnjacka knäppt1  skinnjacka glasögon

Var även en sväng på Hennes&Mauritz och kunde inte heller där motstå en supercool blus i mörkblått med stjärnor på. Sen hittade jag även ett set med kjol, tröja och en stickad tröja i lite galet mönster med strass….det stod BERITH på den helt enkelt!! Jag skall visa det i senare inlägg!

När jag kom hem så bytte jag raskt om och snörade på mig mina nya Asics och tog med mig lite Popcorn ut på en powerwalk, där vi gick 6 kilometer och sprang 3,5 kilometer och sedan gick vi den sista 0,5 km. Vill inte äventyra mitt knä alltför mycket så här i början men det kändes jättebra! Jag måste ta med mig Popcorn för annars vet jag att jag springer hela vägen för det är så min hjärna fungerar…så Popcorn var ”mitt förkläde” kan man säga!

DSC06424     DSC06419

Måste även ge er tips om en strumpbyxa som jag bara älskar, de finns på Lindex och är helt outstanding om man skall ha en tunn hudfärgad. Så här ser paketet ut och det finns väldigt många snarlika så det är just denna som är så bra!!! Också färgen camel är väldigt fin, jag tycker nämligen att det är jättefult med solbruna strumpbyxor och den här är är mer åt det vita hållet och så är det blänk i, supersnygg!!! Prova den men det skall vara just den med support runt magen/rumpan!

 

DSC06405

Nu skall jag ta mig en dusch efter min lilla tur med Popcorn och sedan skall jag äta tacos! 🙂 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.